Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 10 25

Kokią valdžią išsirinkome? Seimo rinkimų rezultatai ir tikros emocijos iš rinkimų štabų – tiesiogiai portale 15min!

Užsidarius rinkimų apylinkėms, naujienų portalas 15min kviečia jungtis į tiesioginę transliaciją, kurioje kartu lauksime 2020-ųjų Seimo rinkimų rezultatų.

Nuo 20 val. kviečiame žiūrėti specialią laidą – 15min studijoje. Aktualijų skyriaus redaktorė Liepa Želnienė ir žurnalistas Tadas Grabys kalbins galutinių rinkimų rezultatų laukiančius partijų lyderius, antrajame Seimo rinkimų ture kovojusius kandidatus, politologus ir apžvalgininkus.

Kokie buvo įdomiausi, svarbiausi šios rinkimų kampanijos momentai? Kokios būsimos valdžios gairės brėžiamos – kas ir su kuo gali sudaryti valdančiąją koaliciją, kokie žmonės gali užimti ministrų postus?

Karščiausius rinkimų rezultatus vienmandatėse apygardose pristatys ir komentuos15min vyriausiasis redaktorius Raimundas Celencevičius bei žurnalistas Ginas Dabašinskas.

Specialią laidą žiūrėti kviečiame čia:

Tikras emocijas iš rinkimų štabų leis pajusti juos lankanti 15min komanda, tiesiogiai transliuosianti interviu su partijų lyderiais ir rezultatų laukiančiais kandidatais. 15min Video skyrius parengė specialius projektus su rinkimuose dalyvaujančiais politikais. Kai kurie jų, beje, jau pasėdėjo ant karštosios kėdės prijungti prie 15min „Melo detektoriaus”.

Karščiausią ir aktualiausią informaciją apie rinkimus kviečiame sekti šioje naujienoje. Kurie kandidatai sulauks daugiausia balsų?

15min šiems Seimo rinkimams skyrė ypatingą dėmesį ir kvietė skaitytojus išsamiai susipažinti su partijomis bei jų lyderiais. Kandidatai 15min studijoje susirėmė specialiuose debatuose, pasisakė interviu „Nėra už ką balsuoti?“, rinkosi iš dviejų variantų video projekte „ARBA/ARBA“ bei pasivažinėjo ir į netikėtus klausimus atsakinėjo laidoje „Rinkimų taksi“, o portalo žurnalistai ir ekspertai apžvelgė ir įvertino partijų pažadus projekte „Pažadų komisija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?