Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 06 /13:47

Koronavirusas pasiekė Jurbarko ligoninę, vienas asmuo mirė

Jurbarko rajono savivaldybė antradienį pranešė, kad Jurbarko ligoninėje patvirtinti du teigiami koronaviruso (COVID-19) infekcijos atvejai. Vienas užsikrėtęs asmuo mirė.
Jurbarkas
Jurbarkas / Luko Pilecko nuotr.

Po pakartotinio testavimo koronaviruso infekcija buvo patvirtinta Raseinių rajono gyventojui, kuris priklausė rizikos grupei. Šis senyvo amžiaus asmuo, atvežtas į Jurbarko ligoninę dėl sudėtingos ligos, buvo gydomas Reanimacijos skyriuje. Asmuo mirė. Koronaviruso infekcija šiuo atveju buvo nustatyta kaip šalutinė liga ir nėra mirties priežastis. Du ligoninės personalo darbuotojai, kurie turėjo kontaktą su mirusiu pacientu, šiuo metu yra saviizoliacijoje.

Dar vienas atvejis atliekant ligoninės darbuotojų tyrimus buvo patvirtintas Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus darbuotojui. Asmuo yra saviizoliacijoje, nustatinėjami kontaktiniai asmenys, atliekami testavimai. Skyriaus veikla laikinai sustabdyta.

Jurbarko ligoninėje nuo spalio 6 d. yra ribojamas ligonių lankymas.

Per savaitgalį Jurbarko ligoninėje nustatyti 4 covid-19 infekcijos atvejai.

Tuo tarpu „Jurbarko šviesa“ rašo, kad per savaitgalį Jurbarko ligoninės Chirurgijos skyriuje nustatyti 2 teigiami atvejai. Vienas asmuo palatoje gulėjo vienas, kitas kartu su dar 2 pacientais. Jiems yra taikoma saviizoliacija, atliekami testai. Užsikrėtusieji pervežti į Kauno klinikinę ligoninę.

Dar du atvejai Jurbarko ligoninėje patvirtinti Šakių ir Raseinių gyventojams. Abu asmenys taip pat išvežti į Kauno klinikinę ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento