Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 05

Krašto apsaugos ministerija persikėlė į „naujus namus“ internete

Krašto apsaugos ministerija pristato atnaujintą, vartotojų poreikiams pritaikytą ir patogią naršyti interneto svetainę. Naujo dizaino ir funkcionalumo ministerijos interneto svetainė www.kam.lt startuoja šiandien – gegužės 5-ąją, rašoma KAM pranešime spaudai.
Startuoja nauja kam.lt
Startuoja nauja kam.lt / Ministerijos nuotr.

„Nors nauja interneto svetainė gali atrodyti tik techninis pokytis, esu tikras, kad šiuolaikiniam žmogui, piliečiui, tai yra kur kas daugiau. Tai ne tik galimybė rasti informaciją laikmetį atitinkančioje platformoje, bet ir įrankis mums saugiai ir patogiai pateikti naujienas, susijusias su krašto apsauga“, – sako krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

Kuriant šią Krašto apsaugos ministerijos interneto svetainę didžiausiais dėmesys buvo skiriamas svetainės patogumui, interaktyvumui, funkcionalumui.

Naujojoje Krašto apsaugos ministerijos interneto svetainėje gausu galimybių kurti sąsajas tarp puslapių, susieti naujienas pagal temas, talpinti įvairią vizualinę informaciją. Ši interneto svetainė ne tik geriau atitinka visuomenės poreikius, bet yra tvaresnė – dėl supaprastintos struktūros joje yra mažiau puslapių, sukurtos įvairios elektroninės užklausų formos, rasti reikiamą informaciją yra lengviau. Naujoji interneto svetainė yra pritaikyta neįgaliesiems, patogi naršyti išmaniaisiais įrenginiais, įdiegta naujienų prenumeravimo sistema. Kurį laiką bus prieinama ir senoji interneto svetainės versija.

Naujoji ministerijos interneto svetainė sukurta bendradarbiaujant su daugiau nei 15-os metų patirtį sukaupusia internetinių projektų vystymo ir įgyvendinimo įmone „Daisoras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?