Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 12

Kuriozinė ir pavojinga situacija: namų kieme ant kauniečio užgriuvo kaimynų siena, o atsakingų nėra

Birželio 6 d. viename iš Kauno J.Basanavičiaus al. kiemų buvo sužalotas vyras – ant jo rankos užgriuvo avarinės būklės kaimynų siena. Nukentėjusiojo sūnus tikina, kad tokios nelaimės buvo galima tikėtis, – dėl šios griuvenos nuvertimo į savivaldybę bei kaimynus buvo kreiptasi ne kartą. Kol policija aiškinasi įvykio aplinkybes, seniūnijos atstovai ieško ugniasienės savininko – neaišku, kam ji priklauso.
Kaune į kiemą įgriuvusi kaimynų siena sužalojo vyrą
Kaune į kiemą įgriuvusi kaimynų siena sužalojo vyrą / Skaitytojo Martyno nuotr.

„Jau nežinome, kur besikreipti dėl tos avarinės būklės kaimynų garažo sienos. Kreipėmės ir į seniūniją, ir į savivaldybę. Prašėme, kad siena būtų nugriauta arba sutvarkyta.

Kaimynystėje gyvena išgeriantys žmonės, kuriems ta siena visiškai vienodai... Savivaldybė kažkokius įspėjimus buvo siuntusi, bet taip jau daugiau nei metai niekas ir nevyksta, kol galų gale birželio 6 dieną dalis tos sienos nuvirto pas tėvus į kiemą ir tik laimingo atsitiktinumo dėka kliudė tik tėvuko ranką. Jis tuo metu darbavosi kieme.

Gal jūs pagelbėsite šioje situacijoje, nes juk niekas kitas taip neišjudina tingių savivaldybės ofisų darbuotojų, kaip viešuma“, – susisiekęs su 15min redakcija, istoriją ėmė pasakoti kaunietis Martynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius