Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 25 /12:37

Laisvės partijos kandidatė į merus Klaipėdoje – Birutė Andruškaitė

Laisvės partijos kandidate Klaipėdos mero rinkimuose tapo projektų vadovė, mėlynosios ekonomikos bei aplinkosaugos entuziastė Birutė Andruškaitė.
Birutė Andruškaitė
Birutė Andruškaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Esu labai dėkinga Klaipėdos Laisvės partijos skyriaus nariams už pasitikėjimą. Klaipėda šiandien yra tikra miegančioji gražuolė. Pažadinkime ją! Gyvename neišnaudoto potencialo kupiname mieste, kuriam reikia daugiau kultūros, inovacijų, jėgos ir energijos“, – sakė B.Andruškaitė.

Anot Laisvės partijos kandidatės, pagrindiniai jos tikslai – Klaipėdą paversti gyvybės ir kultūros centru, patraukliu ir šurmuliuojančiu kurortu bei pelnyti jūrinių inovacijų centro Baltijos šalyse vardą.

„Klaipėdiečių pasirinkimas rodo, kad žmonės Klaipėdoje nori naujų vėjų ir didesnių pokyčių, kuriuos į miestą gali atnešti nauja jėga. Tikiu, kad Laisvės partijos pirminius kandidatų rinkimus laimėjusi Birutė su savo komanda Klaipėdos mieste įneš laukiamų ir teigiamų permainų“, – teigia Laisvės partijos pirmininkė, ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Jevgenij Sokolov džiaugėsi, kad į demokratinį procesą aktyviai įsitraukė ir visuomenė, nominavusi savo interesus geriausiai atitinkančius kandidatus bei išreiškusi simpatijas patariamojo pobūdžio apklausoje, kurioje sudalyvavo beveik keturi tūkstančiai klaipėdiečių.

„Septyni visuomenės nominuoti kandidatai sutiko dalyvauti miestiečių apklausoje, kuri parodė, kad net 60 procentų jos dalyvių norėtų mero poste matyti jaunesnės kartos politikus, galinčius atnešti kokybiškų pokyčių Klaipėdai.

Šiandien mūsų skyrius išsirinko veržlią ir aktyvią kandidatę į merus. Dėkoju Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus nariams už priimtą sprendimą ir pasiryžimą toliau dirbti ambicingos bei gyvybingos Klaipėdos labui“, – kalbėjo skyriaus pirmininkas.

J.Sokolovas, kalbėdamas apie V.Grubliausko pasirinkimą, BNS sakė gerbiantis apsisprendimo laisvę.

„Kiekvienas žmogus yra laisvas savo pasirinkime, tad kažkaip teisti, kažko sakyti neturime jokios moralinės teisės. Tiesiog žmogus pasirinko tokią politinę jėgą, tai linkime visiems kartu dirbti Klaipėdos labui, nes toks ir yra tikslas“, – sakė jis.

B.Andruškaitė iki šiol aktyvioje politinėje veikloje nedalyvavo, tačiau, anot J.Sokolovo, buvo aktyvi uostamiesčio visuomeninėje veikloje.

„Mūsų jauna komanda siekia kokybiškų pokyčių, tai ji tikrai atitinka mūsų vertybes, siekius ir, manau, yra tinkama kandidatė į merus“, – tvirtino Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas