Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 20

Lietuvis Ispanijoje kaltinamas žiauriu elgesiu su gyvūnais – tyčia šokinėjo ir traiškė paršelius

Ispanijos policijos pareigūnai trečiadienį pranešė pradėję tyrimą dėl dviejų jaunų ūkio darbininkų, iš kurių vienas lietuvis, žiauraus elgesio su gyvūnais – jiedu, kaip įtariama, žiauriai užmušė 72 paršelius, ant jų šokinėdami ir filmuodami savo veiksmus.
Paršeliai fermoje
Paršeliai fermoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pietvakariniame Huerkal Overos mieste gyvenantys 19 ir 22 metų vyrai, ispanas ir lietuvis, kaltinami dar ir dėl to, kad savo nufilmuotą medžiagą išplatino per „WhatsApp“, sakoma civilinės gvardijos pranešime.

Darbininkai žudė paršelius, „šokinėdami ir krisdami ant jų“, perkeldami gyvulius iš vienos vietos į kitą, priduriama jame.

„Kai paršeliai atsidūrė perkėlimo koridoriuje, jie uždarė (koridoriaus) įėjimo ir išėjimo vartus, nepalikdami gyvūnams jokių galimybių pabėgti, – nurodoma pranešime. – Kol vienas jų (darbininkų) viską filmavo savo mobiliuoju telefonu, kitas šokinėjo į tą koridorių... visu savo svoriu krisdamas ant paršelių, nužudydamas 19 jų ir sužeisdamas dar 53, kurie vėliau nugaišo nuo sužeidimų“.

Ūkio vadovas apie šį incidentą pranešė policijai, vos tik sužinojo, kas atsitiko, informavo civilinė gvardija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne