Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 09 25

Liudas Mažylis su TS-LKD dalyvaus rinkimuose į EP

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija baigė formuoti abėcėlinį kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą. Jame buvęs Kauno savivaldybės tarnybos narys, Vasario 16-osios aktą atradęs Vytauto Didžiojo universiteto profesorius Liudas Mažylis.
Liudas Mažylis
Liudas Mažylis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šiandien su džiaugsmu pristatome mūsų bendruomenės narį, grįžtantį į bendruomenę“, – taip antradienį surengtoje spaudos konferencijoje Seime L.Mažylį pristatė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Tiesa, jis akcentavo, kad tai, jog kandidatų pristatymo spaudos konferencijoje dalyvauja L.Mažylis, dar nereiškia, kad jis ir bus sąrašo lyderis. Kas jis bus, balsavime nuspręs TS-LKD nariai.

G.Landsbergis nurodė, kad kandidatų į EP sąraše bus tik partijos nariai. Ir tik partijos nariai turės teisę balsuoti nuspręsdami, kas sąraše užims aukščiausias vietas. Tačiau kitų kandidatų pavardžių jis neįvardino.

„Tvirtai apsisprendžiu dalyvauti rinkimuose į Europos Parlamentą Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąraše. Manau, kad yra pats laikas įnešti naujumo ir šviežumo“, – antradienį per spaudos konferenciją Seime pareiškė pats L.Mažylis.

Konservatoriai pasisako už stiprią ir vieningą Europos Sąjungą.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks kitų metų gegužės 26 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas