Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūtis skandino klaipėdiečių laiptinę: „Dar taip baisiai nebuvo“

Ketvirtadienio vakarą staigiai iškritęs didelis kritulių kiekis tapo tikru iššūkiu vieno daugiabučio gyventojams. Po užlietą laiptinę braidę žmonės aiškino administratorių prašę jau anksčiau padėti.

„Po smarkesnio lietaus mūsų laiptinėse dedasi štai tokie dalykai. Gegužės 20-ąją apie tai buvo pranešta namą prižiūrinčiai bendrovei „Mano būstas“. Įvykis buvo užfiksuotas, ir, kaip mes galvojome, pašalintas. Bet šiandien, gegužės 30-ąją, Klaipėdoje vėl stipriai palijo, ir situacija dar baisesnė nei buvo prieš tai“, – teigė namo Taikos prospekte gyventojas.

Su 15min jis pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip laiptinėje vanduo tiesiog bėga kaip dušo kabinoje.

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdoje per gerą valandą iškrito didelis kiekis kritulių. Iš viso prilijo 14,6 mm. Tvenkėsi gatvės senamiestyje, tradiciškai patvino Herkaus Manto gatvės ruožas po viaduku.

Vanduo ėmė skandinti ir 15min parašiusio skaitytojo laiptinę. Blokiniame name vanduo ėmė tekėti ir į butus. Užlieti pirmojo aukšto butai.

Gyventojai pasakojo žurnalistams pasakojo ne kartą kreipęsi į administratorius. Po šio įvykio apie situaciją informavo ir savivaldybę.

Tuo metu „Mano būstas“ atstovas Paulius Ugianskis teigė, kad esamos namo inžinerinės sistemos nebeatlaiko vis dažnėjančių gamtos išdaigų. „Matydami tai siūlysime gyventojams techninius sprendimus, kurie ateityje padės išvengti panašių problemų“, – teigė jis.

Šiam daugiabučiui gali tekti remontuoti stogo įlajas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas