Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Lydima televizijos kamerų Dalia Grybauskaitė vargingų šeimų vaikams „Panoramos“ prekybos centre pripirko brangių dovanų

Prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį vidury dienos rado laiko apsilankyti Vilniaus prekybos centre „Panorama“, kur keliems vaikams iš vargingai gyvenančių šeimų nupirko batus, tinklinio kamuolį ir gamtos enciklopediją. Valstybės vadovė netaupė – batus pirko vienoje brangiausių prekybos centro parduotuvių. Valstybės vadovę ir dovanų gavusius vaikus lydėjo televizijos kameros.
D.Grybauskaite.
Dalia Grybauskaitė batų parduotuvėje. / Roberto Dačkaus/president.lt nuotr

Kaip teigiama prezidentūros pranešime, D.Grybauskaitė prisijungė prie projekto „Vaikų svajonės" ir įgyvendino kelių vaikų, gyvenančių sudėtingomis socialinėmis sąlygomis, kalėdinius norus.
 
„Suteikime vaikams progą tikėti stebuklais ir padėkime įgyvendinti jų svajones. Net ir maža dovanėlė gali sukurti didelį stebuklą. Todėl artėjant gražiausioms metų šventėms nepalikime vaikų svajonių neišsipildžiusių ir padėkime tiems, kuriems labiausiai reikia mūsų pagalbos“, – pranešime cituojama ji.
 
Prezidentė pakvietė visus galinčius prisijungti prie „Vaikų svajonių" akcijos ir išpildyti socialiai jautriose šeimose gyvenančių vaikų kalėdinius norus.
 
Devynmetei Alicijai iš Vilniaus rajono prezidentė padovanojo šiltus žieminius batus, dešimtmečiui Karoliui iš Šiaulių rajono – tinklinio kamuolį, o Širvintuose gyvenančiai trylikametei Eglei – gamtos enciklopediją.
 
Projekto „Vaikų svajonės“ tikslas – įgyvendinti vaikų, augančių socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose, norus ir svajones. Tai – savarankiška iniciatyva, prie kurios per trejus metus prisijungė tūkstančiai Lietuvos gyventojų ir institucijų. Per pirmuosius akcijos metus išpildyta beveik 6000 vaikų svajonių, nupirkta dovanų beveik už 700 tūkstančių litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito