Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 23

Buves Seimo nuolatinis atstovas ES M.Maldeikis dirbs G.Landsbergio patarėju

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime seniūno, Seimo opozicijos lyderio tarptautinių santykių ir krizių valdymo patarėju nuo pirmadienio dirbti pradeda Matas Maldeikis, buvęs Lietuvos Respublikos Seimo nuolatinis atstovas Europos Sąjungoje. Šiuo metu Seimo opozicijos lyderis yra konservatorius Gabrielius Landsbergis.
Matas Maldeikis
Matas Maldeikis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Visą pasaulį krečiančių krizių akivaizdoje biurokratinė politika nėra ir nebus vaisinga. Dabar reikia ieškoti naujų, netikėtų sprendimų, geriausių viso pasaulio patirčių bei praktikų atremiant pandemijos krizę. Tad Seimo opozicijos lyderio pakviestas nutariau prisidėti savo žiniomis. Tikiu, kad mano tarptautinė patirtis ir žinios galės tapti reikalingomis idėjomis Lietuvai“, – pranešime teigė Matas Maldeikis.

„Džiaugiuosi, kad patyręs tarptautinių santykių ir Europos politikos profesionalas, šiuo sunkiu ir įtemptu visai valstybei laikotarpiu, sutiko prisidėti prie Seimo opozicijos komandos. Mato Maldeikio gebėjimai generuoti svarbias idėjas, formuluoti Lietuvos interesus ir telkti tarptautinę paramą ypač reikalingi valstybei. Valdžiai nesusidorojant su krizės valdymu, reikia kuo didesnio ir opozicinių bei visuomeninių jėgų įsijungimo telkiant geriausias idėjas ir paramą tiek pandeminei, tiek ekonominei krizei įveikti“, – pabrėžė Seimo opozicijos lyderis Gabrielius Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas