Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 05

„Mes ne prieš, bet...“: 10 Dalios Grybauskaitės metų – juodas ir baltas požiūris

Penktadienį 15min podkasto „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas neturėjo svečio, bet turėjo vieną, vis labiau visiems rūpimą temą – kaip vertinti dešimtmetį trunkantį Dalios Grybauskaitės prezidentavimą, kuris baigsis po mažiau nei 100 dienų.

R.Celencevičius ir G.Dabašinskas neužsimojo įvertinti visų D.Grybauskaitės prezidentavimo svarbiausių įvykių, bet paprastai, kaip žmonės kalba, bandė išsiaiškinti, kas per šiuos dešimt metų labiausiai įstrigo kaip D.Grybauskaitės nuopelnai, o kas – kaip jos nuosmukiai. Pagaliau – ar tie dešimt metų buvo prarasti ar, kaip tik, postūmis valstybei. Žinoma, ne viską pavyko aprėpti, tad dar bus progų grįžti prie šios temos.

Pokalbis išėjo karštas, nes G.Dabašinskas tapo juoduoju metraštininku, o R.Celencevičius – baltuoju.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito