Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 24

„Mes ne prieš, bet...“: aukso vertės pasiūlymas valdžiai, kaip išspręsti lauko tualetų bėdą

Ketvirtadienio 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ Ginas Dabašinskas pradėjo nuo sveikinimų 15min redakcijai, susižėrusiai svarbiausius apdovanojimus Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Finansų ministerijos konkurse, kuriame buvo įvertinti geriausi Europos Sąjungos investicijas Lietuvoje analizuojantys kūriniai. Tačiau būta ir rimtesnių temų: košmaras Venesueloje, anekdotu virstantis premjero Sauliaus Skvernelio draugo skandalas, „MG Baltic“ pergalė prieš Vytautą Baką, Europos Sąjungos ultimatumas Lietuvai dėl lauko tualetų ir į viešumą pradėtos tekinti slaptos premjero surinktos pažymos apie grėsmes.

Podkasto kūrėjai G.Dabašinskas ir R.Celencevičius prišnekėjo daug ko, ne viskas, kas pasakyta, turi išliekamąją vertę, tačiau vienas G.Dabašinsko pasiūlymas vertas labai didelio dėmesio. Jis Vyriausybei, prislėgtai Europos Sąjungos griežto pasiūlymo lauko tualetų problemą Lietuvoje išspręsti per du mėnesius, pasiūlė saliamonišką išeitį. Būtų gerai, kad ją išgirstų premjeras ar bent jo patarėjas, o gal net jau ne premjero draugas Darius Gudelis. Bet tam, kad jis pasidalytų su premjeru savo žiniomis, jam teks išrašyti jau 20-ą leidimą į Vyriausybę.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę! Taip pat mus jau galite klausytis „Podbean“ platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas