Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 11

„Mes ne prieš, bet...“: kam atiduoti M.Puidoką ir kada S.Skvernelio ministru taps homoseksualus asmuo?

Penktadienio 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pradėjo, žinoma, nuo premjero Sauliaus Skvernelio, kuris daug ką pasakė.

S.Skvernelis penktadienį pristatė naująjį kultūros ministrą Mindaugą Kvietkauską ir pasidžiaugė, kad dabar Vyriausybėje bus du karštakošiai. R.Celencevičius pabandė įsivaizduoti, kaip vyks šitų dviejų karštakošių diskusijos.

S.Skvernelis taip pat pasisakė, kad myli moteris, bet rinkdamasis ministrus galvoja ir apie kompetenciją. Ta proga podkasto kūrėjai siūlo užduoti S.Skverneliui klausimą, kada jo Vyriausybėje ministru taps homoseksualus asmuo, nes Lietuvoje nenumaldomai artėja homoseksualų santuokų įteisinimas.

Na, ir žinoma Seimo narys Mindaugas Puidokas, kurį G.Dabašinskas jau pakrikštijo mergaitnešiu. Seimo narys pasipiktino kritika LNK žinioms, kurios surengė apklausą, kam turi atitekti devynmetė mergaitė – jos broliui ar ją įvaikinti siekiančiai porai iš Naujosios Zelandijos. Jeigu netingite, komentaruose parašykite, kam turi atitekti M.Puidokas – konservatoriams ar Petrui Gražuliui. Kaip nubalsuosit, ten ir perduosime.

Dar buvo ir Baltarusija, ir neabejotinas S.Skvernelio kandidatavimas į prezidentus, ir populiariausio kandidato į prezidentus Gitano Nausėdos naujasis komandos narys bei finansinis rėmėjas, G.Dabašinskui kažkodėl keliantis didelių abejonių.

Kitas podkastas „Mes ne prieš, bet...“ – pirmadienį, sausio 14 d. vakarą.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas