Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 02

„Mes ne prieš, bet...“: tikrieji kandidatų į prezidentus reitingai

Pirmąjį šių metų 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pradėjo su trenksmu – paskelbė tikruosius kandidatų į prezidentus reitingus. Rezultatai nustebino.

Tikrųjų reitingų iniciatorius G.Dabašinskas išsamiai pristatė reitingų skaičiavimo metodologiją ir laidos metu, kalbantis apie Rolando Pakso susitikimo su Vladimiru Putinu rezultatus, apie tai, kaip jis susijęs su šnipų tinklo demaskavimu, skandalingą naujametį prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimą, per naktį Vilniuje praturtėjusį studentą, vaikus nuo juos įvaikinti besikėsinančių užsieniečių ginantį Mindaugą Puidoką, Ukrainos prezidento rinkimų favoritą Vladimirą Zelenskį, į politiką ateinantį tiesiai iš televizijos serialo, tiesiai į klausytojų ausis bėrė skaičius, iš kurių suskaičiavo kandidatų reitingus. Jeigu norite juos sužinoti, klausykite iki pabaigos.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito