Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 26

„Mes ne prieš, bet...“: vien tik sąmokslo teorijos

Antradienio 15min podkaste „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pažėrė puokštę sąmokslo teorijų.

Ir apie orą, ir apie senojo Remigijaus Šimašiaus pastatytus biotualetus, kuriuos teks nukelti naujajam Remigijui Šimašiui, ir apie Valdemaro Tomaševskio surinktus parašus, ir apie dar nesurinktus premjero Sauliaus Skvernelio parašus, ir apie susisiekimo ministro Roko Masiulio asfaltuojamą žvyrkelį į didžiąją politiką, ir apie R.Masiulio atleisto Klaipėdos uosto vadovo Arvydo Vaitkaus posūkį į politiką, ir apie Stasio Jakeliūno kryžiaus žygį prieš „Revolut“ bei Vitą Vasiliauską, ir apie Ramūną Karbauskį bei jo „fronto žmoną“, ir apie prezidentą Saulių Skvernelį, kurio niekam nereikia.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito