Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 04 01

Mokamų 15min naujienų prenumerata: pirmas mėnuo – vos 1 euras

Nuo šiol naujienų portalo 15min skaitytojai gali išmėginti mokamo turinio, pažymėto MAX ženkleliu, prenumeratą už simbolinę 1 euro kainą.
Naujienos telefone
Naujienos telefone / 15min nuotr.

Pasaulinės tendencijos rodo augantį mokamo turinio įsitvirtinimą rinkoje. Žiniasklaidai ir kūrėjams tai tampa tvariu būdu išlaikyti kokybiško turinio kūrimą, o skaitytojams – būdas paremti žiniasklaidą ir gauti patikimą, įdomų ir aktualų informacijos šaltinį.

„Tyrimai rodo, kad auga skaitytojų dalis, sutinkančių mokėti už unikalų ir įdomų turinį. 15min visada buvo nemokamas portalas, mes ir toliau neapmokestinsime visuomenei svarbiausių naujienų. Tačiau dalis autorinio, unikalaus ar kito papildomo turinio bus mokama. Jau dabar daugelis pasirenkame mokėti už įvairias turinio paslaugas. Tikime, kad ilgo ir sunkaus žurnalistinio darbo rezultatas taip pat to vertas. Mokėdami už mums patinkantį 15min turinį, tokį darbą palaikome“, – sako Ramūnas Šaučikovas, 15min generalinis direktorius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas

Nusprendusiems išmėginti mokamą 15min turinį, pažymėtą MAX ženkleliu, pirmas mėnuo kainuos 1 eurą, vėliau bus taikoma įprasta mėnesio prenumeratos kaina – 3,5 euro. Norintys sutaupyti gali iš karto rinktis metinės prenumeratos planą už 33,5 euro (2,79 Eur/mėn.). Atsiskaityti galima visais patogiausiais būdais: banko kortele, telefonu arba mokėjimu per el. bankininkystę. Nutraukti prenumeratą galima bet kada.

„Simbolinė prenumeratos kaina yra mūsų draugiškas noras padrąsinti išmėginti mokamą 15min turinį, kuris tikrai to vertas. Nutraukti prenumeratą galima bet kada, bet neabejojame, kad daugelis norės pasilikti, nes rengiame išties daug naujovių ir dar daugiau gero turinio. Skaitytojai tai netrukus pajus“, – sako Paulius Paulaitis, 15min skaitmeninių projektų vadovas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Paulius Paulaitis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Paulius Paulaitis

15min mokamo turinio, pažymėto MAX ženkleliu, prenumeratoriai per mėnesį gauna daugiau nei 200 publikacijų ir videoreportažų įvairiausiomis temomis: nuo geopolitikos ir verslo iki pramogų, sporto ar maisto. Jas rengia per 40 žurnalistų ir išorės autorių, o nuo vasario mėnesio skaitytojams siūlomas rinktinis JAV žiniasklaidos gigantės „The New York Times“ turinys lietuviškai, taip pat ir „Kultūros barų“ turinys.

Vienas didžiausių ir reikšmingiausių projektų, kurį kovo mėnesį 15min komanda parengė mokamo turinio skaitytojams – išsami net 20 straipsnių metinė apžvalga „Pandemija 365“.

Išmėginti mokamą 15min turinį už 1 eurą galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas