Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 01

Naujas atsiskaitymo būdas už MAX prenumeratą: greičiau, paprasčiau ir pigiau

Nuo šiol 15min mokamo turinio MAX straipsniai bus pasiekiami dar paprasčiau, vos kelių mygtukų paspaudimu – atsiskaityti už prenumeratą jau galima vadinamuoju banklink (bankiniu arba el. bankininkystės) pavedimu.
15MAX
15MAX / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Banklink – tai populiariausias internetinio atsiskaitymo būdas Lietuvoje. Mokėdamas per banklink pirkėjas prisijungia per internetinę bankininkystę prie savo banko sąskaitos ir patvirtina pardavėjo jau paruoštą mokėjimo nurodymą. Pirkėjui nebereikia pildyti jokių pavedimo duomenų – apmokėjimo procesas tampa trumpesnis ir paprastesnis. Taip pat dingsta rizika, kad pirkėjas suklys nurodydamas banko sąskaitą ar sumą.

„Iki šiol MAX prenumeratą buvo galima užsisakyti atsiskaitant banko kortele ir trumpąja tekstine žinute, o dabar tai padaryti galima ir naudojant el. bankininkystę. Šis atsiskaitymo būdas yra patogus ir saugus – užsisakyti mėnesinę arba metinę MAX prenumeratą galima kelių mygtukų paspaudimu“, – sako Paulius Paulaitis, 15min skaitmeninių projektų vadovas, atsakingas ir už mokamo MAX turinio vystymą.

Paulius Paulaitis
Paulius Paulaitis

Šią mokėjimo paslaugą 15min skaitytojams pasiūlė vasario 15 dieną ir ji iš karto sulaukė dėmesio. Apie 37 proc. prenumeratų pirkimų buvo padaryta būtent šiuo būdu. Ateityje ketinama ir toliau įtraukti naujus, skaitytojams patogius atsiskaitymo būdus.

„Pasaulyje pastebima aiški tendencija, kad žiniasklaida pereina į mokamą turinį, skaitytojai moka už profesionaliai parengtą informaciją, kuri šiais netikrų naujienų laikais tampa dar didesne vertybe. Džiugu matyti, kad skaitytojai Lietuvoje įvertina tai ir mokamo turinio prenumeratorių sparčiai daugėja. Mokamo turinio prenumeratoriai gauna mūsų žurnalistų profesionaliai parengtą informaciją įvairiomis temomis – nuo sporto iki užsienio aktualijų analizių, politikos ar verslo naujienų, publikacijų apie pramogų pasaulį ar istoriją. Pastebėjome, kad yra itin daug aistringai sportu besidominčių skaitytojų, todėl vis siūlome įvairiais kampais atspindimas sporto temas. Su skaitytojų pagalba galime ne tik profesionaliai rengti publikacijas, bet ir ieškoti vis naujų formų, o atgalinis ryšys su skaitytojais leidžia mums sužinoti, kas jiems yra svarbiausia. Tikiu, kad būtent toks glaudus ryšys su skaitytojais, žinojimas, ko jiems reikia, ir jų pasitikėjimas žurnalistų profesionalumu ir yra žiniasklaidos ateitis”, – sako l.e.p vyriausiasis redaktorius Audrius Ožalas.

Asmeninio albumo nuotr./Audrius Ožalas
Asmeninio albumo nuotr./Audrius Ožalas

Vasarį, stiprindami kokybiško ir patikimo turinio pozicijas, 15min vieninteliai Lietuvoje pristatė galimybę skaityti amerikiečių žiniasklaidos gigantės „The New York Times“ straipsnius lietuviškai. Taip pat su mokamo turinio ženkleliu MAX kas mėnesį portalas 15min publikuoja daugiau nei 200 straipsnių, kuriuos rengia 15min žurnalistai ir išoriniai autoriai.

Nuo šių metų MAX prenumeratos kainos buvo sumažintos 30 proc. – užsisakant mėnesiui, ji kainuos tik 3,50 euro, o metams – 33,5 euro (arba 2,79 euro už mėnesį).

Užsiprenumeruoti MAX galite ČIA.

10 skaitomiausių vasario mėnesio MAX straipsnių:

Investicijos į bitkoinus joniškietei sugriovė gyvenimą: vietoj pažadėtų turtų – šimtatūkstantinės skolos

Vieta, kur užšąla net degtinė: gyvenimas šalčiausiame pasaulio miestelyje

Atnaujinus skrydžius lietuviai lekia į Egiptą: liaupsina kainas, gąsdina vietiniai be kaukių

„The New York Times“. Izraelio skiepų tempas kiršina visuomenę: kas nepasiskiepys – bus paliktas užnugaryje

Stebuklas iš Izraelio? Skelbiama apie pigų ir efektyvų vaistą nuo COVID-19 be šalutinio poveikio

Šiauriausia pasaulio gyvenvietėje Sibire: be mobilaus ryšio, interneto ir ligoninės

13 mln. eurų laimėjusio vilniečio pėdsakais: koks jausmas laimėti ir kaip nepamesti galvos?

Turi žmoną ir atvirai ieško meilužės: sveiki atvykę į vilnietišką „Tinder“ realybę

Bažnytinės santuokos anuliavimas patuštins piniginę: nustatyta suma išsiskirti panorusiai moteriai sukėlė nuostabą

Ankstyvas žvilgsnis į „Žalgirio“ vasarą: grandų radare esantis M.Grigonis ir galimi pokyčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas