Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 16

Naujienų portalas 15min pristato mokamą turinį su ženkleliu 15MAX

Šiandien, gruodžio 16 dieną, antras skaitomiausias portalas Lietuvoje 15min startuoja su mokamo turinio naujienomis, pažymėtomis ženkleliu 15MAX. Pasaulinės tendencijos rodo, jog skaitmeninėje žiniasklaidoje vis labiau populiarėja kombinuotas turinys, kuomet didžioji dalis turinio prieinama visiems vartotojams, o už dalį išskirtinio turinio vartotojai kviečiami susimokėti ir taip prisidėti prie žurnalistikos ir žiniasklaidos priemonių stiprinimo.
15MAX
15MAX
Temos: 2 Žiniasklaida 15min

„Tiriamoji žurnalistika, aktualijos, nuomonės, analizė ir dokumentika – šios penkios žurnalistikos formos, į kurias mes, 15min, nuo šiandien investuosime dar daugiau. 15MAX ženkleliu pažymėtos naujienos papildys ir sustiprins jau dabar esamą profesionalų 15min turinį, skaitytojams pateiksime dar didesnę temų įvairovę, įtrauksime mūsų bendruomenę diskusijai ir prisidėjimui prie žurnalistikos stiprinimo, – sako 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas. – Su 15MAX mes buriame bendruomenę, kuriai svarbu žinoti daugiau.“

15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas
15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas

Mokamo turinio ženkleliu 15MAX kas mėnesį bus žymima daugiau nei 150 išskirtinio turinio straipsnių, kuriuos rengs 15min žurnalistai, išoriniai autoriai, bus publikuojami „The Atlantic“, „Foreign Affairs“, „Fast Company“, „Quartz“, „Inc.“, „MIT Technology“, „New Scientist“, „New York Magazine“, „Psychology Today“, „Rolling Stone“, „The Diplomat“ ir kitų partnerių straipsniai lietuvių kalba.

Išorinių autorių komandoje, kurie kurs išskirtinį turinį 15MAX, garsūs veidai ir įtakingos asmenybės: komunikacijos specialistas, rašytojas, buvęs diplomatas Aidas Puklevičius, tinklaraštininkas Ričardas Savukynas, istorikas ir knygų autorius Gediminas Kulikauskas, verslininkas, knygų ir dokumentinių filmų autorius Ignas Staškevičius, reklamos specialistė, socialinė aktyvistė ir dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė, televizijos prodiuseris, aktorius ir laidų vedėjas Mindaugas Sėjūnas, Šveicarijos lietuvių aktyvistė Milda Matulaitytė-Feldhausen, politikos ir kultūros reiškinių komentatorius Dovydas Skarolskis, televizijos prodiuseris, režisierius ir aktorius Linas Ryškus, astrologė Vaiva Budraitytė ir kiti.

Visi užsiregistravę 15MAX bendruomenės nariai kiekvieną mėnesį skaitys 5 straipsnius nemokamai. Narystė mėnesiui (ne mažiau kaip 150 straipsnių) skaitytojui kainuos 4,99 EUR, neribotas straipsnių skaičius metams – 3,99 EUR/mėn (mokant iš karto už 12 mėnesių 47,88 EUR).

15MAX naujienas rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas