Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 25

„Nesitikėjome, kad taip gali įvykti“: Marijampolės meras pasisakė apie bičiulio „žygdarbį“ išgėrus

Marijampolės savivaldybės tarybos narys Kęstutis Petraška šią savaitę sunkiai apgirtęs sėdo ant motociklo ir buvo pričiuptas pareigūnų. Vietos meras Povilas Isoda 15min teigė, kad bendražygis sustabdė narystę partijoje, o vėliau gali tekti „padėti ant stalo“ ir tarybos nario mandatą. Tuo pačiu socialdemokratų meras pabrėžė, kad jam toks bičiulio „žygdarbis“ buvo staigmena.
Kęstutis Petraška ir Povilas Isoda
Kęstutis Petraška ir Povilas Isoda / 15min montažas

15min primena, kad K.Petraška įkliuvo antradienio vakarą, kai viename kaime jį, nugriuvusį nuo motociklo, aptiko viena pro šalį važiavusi moteris.

Ji, pasak naujienų portalo suvalkietis.lt, atėmė motociklo raktelius ir iškvietė policiją, kuri politikui nustatė sunkų girtumą – 2,62 prom.

15min trečiadienį susisiekė su K.Petraška, tačiau jis dar sunkiau aiškinosi, dėl ko ant motociklo sėdo būdamas sunkiai apgirtęs.

Politikas tikino, kad „nieko nesužalojo“, „niekam nieko blogo nepadarė“, nerišliai kalbėjo apie „draugų turėjimą“ ir „grūdų kūlimą“, o motociklu važiavęs iš Balbieriškio, kuriame buvo „pas mergą“.

„Nesitikėjome, kad taip gali įvykti“

Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda 15min teigė po įvykio kalbėjęs telefonu su bendražygiu, kuris sustabdė narystę Lietuvos socialdemokratų partijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas