Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 20

Nuo trečiadienio Panevėžio ligoninėje – naujovės

Nuo rytojaus, trečiadienio, į Respublikinę Panevėžio ligoninę vėl galima patekti per pagrindinį įėjimą nuo Smėlynės gatvės. Kurį laiką svarbiausias įėjimas į ligoninę buvo uždarytas, nes vyko renovacijos darbai.
Respublikinė Panevėžio ligoninė
Respublikinė Panevėžio ligoninė / R.Ančerevičiaus nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Kaip rašoma Respublikinės Panevėžio ligoninės pranešime, pagal architektės Astos Vaitkutės projektą iš pagrindų buvo atnaujinta visa pagrindinės fojė erdvė – įrengtos naujos, modernios pertvaros, gražiai atskiriančios įėjimus į ligoninės aktų salę ir į koplyčią, įrengtas modernus informacijos centras, kuriame ligoninėje apsilankiusieji žmonės gaus visą leistiną teikti informaciją, įrengta puiki rūbinė, nauji tualetai, kurie yra pritaikyti ir neįgaliųjų poreikiams.

Taip pat įrengtos lankytojams skirtos poilsio zonos, fojė veikia didžiulio ekrano vaizdo įrenginys, kuris teiks informaciją apie ligoninę bei kitas aktualias naujienas, neįmanoma neatkreipti dėmesio į naujas šiuolaikiškas lubas bei grindų dangą.

„Labai džiaugiamės, kad pavyko atlikti numatytus darbus ir dar iki Šv. Kalėdų atverti pagrindinio įėjimo į ligoninę duris bei sutikti visus, kurie apsilankys mūsų gydymo įstaigoje, išskirtinio dizaino erdvėmis, kurios, labai tikimės, patiks žmonėms. Ši nauja šiuolaikiškai įrengta fojė teiks ne tik išskirtinį estetinį vaizdą, bet bus ir labai informatyvi – lankytojų patogumui švieslentėje bus rodoma aktuali informacija, veiks informacijos centras“, – džiaugėsi Respublikinės Panevėžio ligoninės direktorius Arvydas Skorupskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas