Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 20 /20:01

Oficialus bandymas įjungti naująjį „Žalgirio“ arenos ekraną baigėsi nesėkme

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ arenos fasadas turėjo suspindėti naujomis spalvomis įjungus ilgai lauktą LED ekraną. Tačiau žadėtas švieslentės įžiebimas dėl techninių kliūčių nepavyko.
Kauno meras Visvaldas Matijošaitis
Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir neveikiantis ekranas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenos valdytojai prieš rungtynes su Prienų-Birštono „Vytautu“ sukvietė žurnalistus ir miestiečius į penkerius metus lauktą įvykį – arenos lauko LED ekrano įžiebimą.

Pakilus stipriam vėjui ir iš dangus krentant gausiems krituliams ekrano įžiebimo stebėti atvyko Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, „Žalgirio“ arenos vadovai ir būrelis miestelėnų.

18 valandą 15 minučių arenos ekrane turėjo atsirasti „Žalgirio“ arenos užrašas. Tačiau dėl nežinomų techninių kliūčių įžiebimas nepavyko.

Vos užsidegus ekranams pasirodė laikrodis, skaičiuojantis nuo 9 ik 1, tačiau nesibaigus skaičiavimui ekranai užgeso, juose pasirodė neaiškūs simboliai.

Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas, stebėjęs įžiebimą, neslėpė rūpesčio dėl įvykusio nesusipratimo ir pripažino, kad panaši situacija buvo per bandymus, tačiau vėliau viskas susitvarkė ir LED ekranas sužibo visomis spalvomis.

Arenos komunikacijos vadovas Almantas Kiveris atsiprašė susirinkusiųjų ir pakvietė stebėti rungtynes. Pasak arenos atstovo, technikai problemas išspręs artimiausiu metu.

Pradėjus veikti LED ekranui tai bus didžiausias ekranas, esantis Kaune.

Prasidėjus rungtynėms arenos švieslentę įjungti pavyko. Po rungtynių iš arenos išėję lankytojai galėjo išvysti įspūdingo dydžio užrašą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Veikiantis arenos ekranas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Veikiantis arenos ekranas

Tiesa, ekranas įrengtas tik vienoje pusėje – nuo A.Mickevičiaus gatvės ir yra matomas nuo miesto centro. Atvykstantys nuo A.Juozapavičiaus prospekto vis dar matys pastato „vidurius“, kuriuos kauniečiai jau spėjo praminti tiesiog vamzdžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas