Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 23

Panevėžyje duris atvėrė ledo arena: norintys pramogauti turės pateikti galimybių pasą

Nuo šiandien Panevėžio ledo arena vėl pradeda savo veiklą ir taip skaičiuoja jau septintąjį sezoną. Anot ledo arenos vadovo Artūro Blažinsko, šiemet ledo arenoje didžiausias dėmesys bus skiriamas sportui. Tokioms sporto šakoms kaip figūrinis čiuožimas, bavariškasis aištokas, ledo rutulys. Į ledo areną šiemet atkeliauja ir olimpinė sporto šaka – akmenslydis.
Panevėžio ledo arena
Panevėžio ledo arena / Rimvydo Ančerevičiaus/„Jūsų Panevėžys“ nuotr.

„Treniruočių ir varžybų grafikas šiemet išties įtemptas. Treniruosis vaikai, vyrai, senjorai. Į akmensvydžio treniruotes atvyks sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Latvijos, todėl miesto gyventojus norinčius dalyvauti laisvame čiuožime, prieš atvykstant kviečiu pasidomėti ledo arenos užimtumo grafiku, nes treniruočių ir varžybų numatytas laikas gali bet kada pasikeisti“, – naujienų portalui JP sakė A.Blažinskas.

Be to, A.Blažinskas pažymėjo, kad norintys pramogauti ledo arenoje, turės pateikti Galimybių pasą ir dėvėti apsaugines veido kaukes, kol nusipirks bilietą ir išsinuomos pačiūžas. Pagal ledo arenos kvadratūrą, vienu metu ant ledo galės čiuožti apie 40 žmonių.

Laukia gyventojų

Nuo šiandien ledo arenos telefonas įjungtas ir pradeda veikti. Panevėžiečiai jau gali skambinti ir teirautis, arba informaciją sekti ledo arenos internetiniame puslapyje.

Ledo arenoje lankytojai laukiami pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 12 iki 16 val. ir nuo 17 iki 19 val., penktadieniais nuo 14 iki 19 val., šeštadieniais nuo 10 iki 19 val., sekmadieniais nuo 12 iki 19 val. Apie išimtis dėl darbo valandų vykstant varžyboms bus informuojama ir pačioje arenoje.

Pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 10 iki 12 val., nuo 16 iki 17 val. ir nuo 19 iki 21 val. reguliariai vyks ledo ritulio treniruotės.

Vienkartinis įėjimo mokestis suaugusiesiems – 2,50 Eur, moksleiviams, studentams – 1,25 Eur. Neįgaliesiems, pensininkams (pateikus dokumentą), vaikams iki 6 m. – nemokamai. Apsilankyti nemokamai ledo arenoje galima pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais nuo 12 iki 14 val. Apie ledo arenos užimtumą ir kita informacija teikiama telefonu 8 615 64 832 nuo 10 iki 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas