Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 19

Po apsilankymo pas veterinarą – keturkojo šeimininkų įtūžis: neliko net kūnelio

Keturkojo Makso šeimininkai iki šiol lieja ašaras ir ilgisi savo bičiulio. Jie tikisi surasti atsakymą į klausimą, kodėl po apsilankymo Jakovo veterinarijos centre jų šunelis nugaišo. Negana to, šeimininkams nebuvo grąžinta ir keturkojo gaišena. Klinika tvirtina, kad tokia „nusistovėjusi tvarka“.
Šuo Maksas
Šuo Maksas / Jurgitos nuotr.

Dar šių metų pradžioje septynių mėnesių nykštukinis bulteljeras Maksas buvo sveikas ir gyvybingas šuo, kol sausio 15-ąją sunegalavo.

Jo šeimininkas nedelsiant gyvūną nuvežė į Jakovo veterinarijos centrą, kur netrukus po atliktų procedūrų Maksas apleido šį pasaulį.

Tai nustebino šunelio šeimininkus, kurie su mylimu keturkoju net nespėjo atsisveikinti.

15min apie tai plačiau papasakojo Makso šeimininko sesuo Jurgita, kuri jau pusę metų su broliu stengiasi ieškoti teisybės.

Šunelis sunegalavo

Pasak moters, šunelis dar lemtingo sekmadienio išvakarėse tapo apatiškas, negėrė, atsisakė valgyti, dėl to jo šeimininkas keturkojį kitą dieną nugabeno į Jakovo veterinarijos centrą, kadangi tai buvo tuo metu vienintelė budinti veterinarijos klinika.

„Jam atliko kraujo tyrimą ir rentgeno nuotrauką, nes buvo įtarimas, kad gyvūnas peršalęs ir galbūt turi plaučių uždegimą – ką ir parodė tyrimai. Tada gydytojas sudavė jam vaistų ir gyvūnas atsigavo“, – pasakojo Jurgita.

Jurgitos nuotr./Šuo Maksas
Jurgitos nuotr./Šuo Maksas

„Tuo metu skambinau broliui, nes buvau ne Lietuvoje. Klausiau, kaip šunelis? Sakė, kad, sese, viskas gerai, bėgioja, ausytės stačios, uodegytė stati – einu susimokėt ir važiuoju namo. Sakiau – ačiū Dievui, nes tas gyvūnas mums buvo labai, labai brangus“, – pridūrė ji.

Jos teigimu, netrukus po atliktų tyrimų ir šuneliui atsigavus, jos broliui vienas klinikos medikas pasiūlė atlikti dar vieną tyrimą – bronchoskopiją.

„Brolis nesuprato, koks čia tyrimas, bet kadangi gydytojas pasakė, kad reikia, tai tada pasakė, kad sutinka (...) Tuomet gydytojas sakė, kad turės šunelį pamigdyti kuriam laikui, o jūs palaukit ir sugrįžkit po valandos“, – kalbėjo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas