Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 17

Po karantino darbą atnaujina „Rimi“ parduotuvė Kauno autobusų stotyje

Šiandien atidaroma „Rimi“ parduotuvė Kauno autobusų stotyje, kuri prieš dvi savaites buvo uždaryta dėl tarp darbuotojų nustatytų dviejų koronaviruso atvejų. Abu darbuotojai šiuo metu jaučiasi gerai ir jau yra pasveikę – abu atliko po du pakartotinius testus dėl koronoviruso ir jie yra neigiami. Taip pat jokių negalavimų per privalomą karantiną nepajuto ir artimą kontaktą su sirgusiais turėję kiti parduotuvės darbuotojai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Parduotuvė Kauno autobusų stotyje
Parduotuvė Kauno autobusų stotyje / Rimi nuotr.

Darbuotojai pasveiko, naujų atvejų nenustatyta

„Dvi savaites trukusi visų parduotuvės darbuotojų saviizoliacija ir pačios parduotuvės uždarymas buvo savalaikiai ir teisingi sprendimai. Tai patvirtina per šį laiką neišaiškėjęs nei vienas naujas koronaviruso atvejis tarp mūsų darbuotojų. Apie sprendimo teisingumą liudija ir patys parduotuvės Kauno autobusų stotyje darbuotojai, kurie laukia grįžimo į darbą“, ­­– sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Po koronoviruso nustatymo šioje Kauno „Rimi“, parduotuvė ir visa autobusų stotis buvo pilnai dezinfekuota.

Rūpinasi grįžtančiųjų į darbą emocinės sveikatos stiprinimu

Apie karantino metu galiojančius asmeninės higienos, saugaus apsipirkimo reikalavimus bei rekomendacijas „Rimi“ prekybos centruose pirkėjams ir darbuotojams nuolat primena garsiniai ir tekstiniai skelbimai. Grįžtančius į darbą Kaune taip pat pasitiks specialiai autobuso stoties „Rimi“ darbuotojams parengta informacija-patarimai, kaip elgtis jaučiant šioje situacijoje suprantamą nerimą, kaip stiprinti emocinę sveikatą, kur kreiptis prireikus emocinio palaikymo ar psichologinės pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas