Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
03 20

Politiko priekaištai dėl tvarkos Klaipėdos pliažuose: „Lyg koncentracijos stovykla“

„Ta radija tokia džeržgianti: „Achtung! Achtung!“. Teisingai kolega sako: jautiesi, kaip koncentracijos stovykloje“, – emocingai trečiadienį vykusiame Klaipėdos Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdyje kalbėjo tarybos narys Vidmantas Dambrauskas. Klaipėdos paplūdimių prižiūrėtojams jis pažėrė priekaištų ir dėl garsiakalbių, ir dėl keturračiais bei vandens motociklais lakstančių gelbėtojų.
Vidmantas Dambrauskas
Vidmantas Dambrauskas turėjo priekaištų gelbėtojų darbo organizavimui. / 15min montažas

Neseniai „Klaipėdos paplūdimiams“ ėmęs vadovauti Žigintas Narmontas trečiadienį uostamiesčio politikams pristatė artimiausius įstaigos planus ir pokyčius pliažuose. Jis kalbėjo, kad numatomi ir remonto darbai paplūdimių prieigose, prireiks tvarkyti ir pėsčiųjų tiltą, kuris neseniai buvo paplautas ir tapo tarsi kabančiu.

Tačiau nemenkas iššūkis laukia buriant gelbėtojų komandą. Skaičiuojama, kad vien atlyginimams prireiks apie 700 tūkst. eurų. Pranešta, kad gelbėtojams, atvykstantiems iš kitų miestų, bus siūloma apsigyventi bendrabutyje. Yra sudarytas visų darbų sąrašas.

Ž.Narmontas sulaukė emocingo V.Dambrausko pasisakymo ir siūlymų, ko reikia Klaipėdos pliažams. Vienas turtingiausių Lietuvos politikų pabrėžė turintis lūkestį, kad naujasis vadovas į tvarką paplūdimyje pažiūrės ne formaliai – ne planų laikysis, o viską vertins tarsi pats būtų poilsiautojas.

Prašė pakeisti požiūrį

„Pakeisti požiūrį į viską nuo pirmos dienos“, – akcentavo V.Dambrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas