Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 11

„Pontem“ rengia ieškinį Maisto ir veterinarijos tarnybai

Bendrovė „Pontem“, teikianti maitinimo paslaugas Santaros klinikose rengia ieškinį Vilniaus maisto ir veterinarijos tarnybai dėl piktnaudžiavimo įgaliojimais. Po atlikto neplaninio patikrinimo rugpjūčio 5 dieną tarnyba nurodė pašalinti trūkumus iki rugsėjo 12 dienos. Tačiau rugsėjo 10 dieną tarnyba, nesulaukusi savo pačios nurodyto termino, remdamasi rugpjūčio 5 dienos aktu, laikinai sustabdė įmonės veiklą Santaros klinikose nuo rugpjūčio 10 dienos 22 valandos, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
2018-02-01 Santaros klinikų Hematologijos skyrius
2018-02-01 Santaros klinikų Hematologijos skyrius / SAM nuotr.

Pranešime rašoma, kad "Pontem" ėmėsi veiksmų pašalinti nurodytus trūkumus ir tos pačios dienos 23 valandą pakvietė Maisto ir veterinarijos klinikų atstovus įvertinti pašalintus trūkumus, tačiau reakcijos iš Maisto ir veterinarijos tarnybos nesulaukė.

„Gautame akte yra pažymėti trūkumai: nevientisa grindų danga indų plovykloje, keli padėklai nevientisu, įskilusiu paviršiumi. Tai tikrai nėra esminiai pažeidimai, dėl kurių būtų galima stabdyti veiklą“, – teigia bendrovės „Pontem“ generalinis direktorius Donatas Garbauskas.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) nusprendė Santaros klinikose sustabdyti ligonių maitinimo paslaugas teikiančios bendrovės „Pontem“ veiklą.

Santaros klinikų direktoriaus pavaduotojas infrastruktūrai Česlovas Selemonas trečiadienį BNS sakė, kad pacientai trečiadienio pusryčius gavo, tačiau iš „Pontem“ kol kas nesulaukta atsakymo, ar bus tiekiami ir pietūs, svarstomos maisto tiekimo alternatyvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai