Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min švenčia Penkioliktą dieną – išskirtiniai prenumeratos pasiūlymai ir kitos staigmenos

Portalas 15min tęsia tradiciją – kaip ir kiekvieną mėnesį, skaitytojus kviečiame kartu švęsti Penkioliktą dieną. Skaitytojų lauks turinio staigmenos ir geriausi prenumeratos pasiūlymai.
15min švenčia Penkioliktą dieną
15min švenčia Penkioliktą dieną / 15min nuotr.
Temos: 2 Žiniasklaida 15min

„Skaičius 15 portalui 15min ypatingas jau beveik du dešimtmečius, kada buvo įkurtas to paties pavadinimo laikraštis, vėliau virtęs portalu. Jis įkūnija ne tik mūsų veržlumą. Tai – ir siekis taupyti skaitytojų laiką, patikimą informaciją pateikiant greitai, suprantamai ir patogiai. Kartu šis skaičius stipriai įsišaknijęs mūsų kasdienybės folklore. Ką jau kalbėti apie visiems puikiai pažįstamą posakį „Būsiu už 15 minučių“... Jaučiame, kad turime stiprų ir mylimą prekės ženklą, o Penkiolikta diena yra vienas iš būdų megzti dar stipresnį ryšį su savo auditorija“, – sako Gabrielė Burbienė, 15min rinkodaros ir vystymo vadovė.

Visus skaitytojus kviečiame pasinaudoti specialiu prenumeratos pasiūlymu.

Portalas 15min yra antras pagal skaitomumą naujienų portalas Lietuvoje, kiekvieną dieną pasiekiantis daugiau nei 430 tūkst. unikalių vartotojų ir turintis daugiau nei 1,3 mln. unikalių vartotojų per mėnesį. Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo UAB „15min“, o „15min grupei“ taip pat priklauso spausdintiniai žurnalai „Žmonės“, „Legendos“ ir „Ji“. UAB „BNS“ yra UAB „15min“ dukterinė įmonė, kuriai priklauso to paties pavadinimo naujienų agentūra BNS, kuri yra didžiausia Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito