Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 25

Portalas „Lrytas“ teiks mokamo turinio prenumeratą

Naujienų portalas Lrytas.lt pranešė kuriantis mokamo turinio prenumeratos paslaugą.
Juliaus Kalinsko/BNS nuotr.
Lrytas.lt

„Visame pasaulyje žiniasklaidos kanalai žengia į mokamą turinį. Portalas lrytas.lt nuo šiol taip pat pradeda siūlyti išskirtinį turinį, už kurį skaitytojams tikrai bus verta mokėti“, – sako lrytas.lt vyriausiasis redaktorius ir direktorius Tautvydas Mikalajūnas.

„Lrytas Premium“ vartotojai gaus daugiau kaip 300 straipsnių per mėnesį, autorinių komentarų, galės pasiekti dienraščio „Lietuvos rytas“ archyvą.

Šis portalas pasekė kitų portalų Lietuvoje, jau apmokestinusių dalį savo turinio, keliu. Jų kainos palyginimui šiuo metu tokios:

Lrytas skelbia, kad pirmą mėnesį kainuos 1 Eur, po pirmojo – 1,99 Eur, po pusės metų – 2,99 Eur. Metinė prenumerata skaitytojams kainuos 17,99 Eur.

► Portalo 15min „Optimalus“ planas siekia 1 Eur per mėnesį, „Specialusis“ planas šiuo metu metams kainuoja 7,99 Eur. „Viskas įskaičiuota“ planas metams kainuoja 14,99 Eur, ir į šį planą įeina ne tik portalo 15min prenumerata, bet ir BNS Sprinto prenumerata ir Žmonės.lt prenumerata.

► Portalo Delfi prenumerata šiuo metu mėnesiui kainuoja 2,49 Eur (pirmi trys mėnesiai, vėliau 4,49 Eur mėnesiui), 12 mėnesių prenumerata – 23,99 Eur.

►Verslo naujienoms skirto portalo vz.lt mėnesio prenumerata siekia 39 Eur, metų – 174,83 Eur.

Portalą „Lrytas“ praėjusių metų gruodį iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo „Delfi“ naujienų portalus Baltijos šalyse valdanti Estijos žiniasklaidos grupė „Ekspress Grupp“.

Sandoris apėmė tik lrytas.lt internetinę platformą ir neįtraukė „Lietuvos ryto“ spausdintų leidinių. Tuomet skelbta, kad portalas bus atskirtas nuo spausdinto laikraščio redakcijos ir toliau veiks kaip atskira žiniasklaidos priemonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?