Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
02 22 /14:39

„Pradedame žygį į Daukanto aikštę“: I.Vėgėlė pristatė savo viziją ir dalį komandos

Prezidento posto siekiantis buvęs Lietuvos advokatūros vadovas Ignas Vėgėlė ketvirtadienį pristatė savo viziją ir dalį komandos. Politinės kampanijos dalyvis skambiai paskelbė pradedantis „žygį į Simono Daukanto aikštę“.
Igno Vėgėlės komanda
Igno Vėgėlės komanda / Videokadras

„Brangūs Lietuvos žmonės, mes oficialiai pradedame žygį į Vilniaus Simono Daukanto aikštę. Šiandien aš stoviu prieš jus ir kalbu ne kaip kandidatas, bet kaip bendrakeleivis, kartu su jumis visais keliaujantis mūsų tautos ir valstybės pažangos ir klestėjimo link“, – tiesioginėje transliacijoje kalbėjo politinės kampanijos dalyvis.

Jo teigimu, „pilietinė tauta sparčiai nyksta, nyksta ir išmintinga valstybė“, o „kompetenciją ir atsakomybę“ praradusi valdžia nebegirdi „savo žmonių“.

„Todėl šie rinkimai yra vieni iš paskutinių, o gal ir paskutinė galimybė sustabdyti tautos nykimą ir mūsų valdžios, ir valstybės pasidavimą. Kitaip reikės rinkti prie Mindaugo kojų sudaužytos Lietuvos trupinius“, – tvirtino I.Vėgėlė.

Jis tuo pačiu pristatė savo, kaip kandidato, viziją ateinantiems keliems metams.

Anot jo, tai turėtų mažinti atskirti, sukurti naujų darbo vietų, stiprintų ekonomiką, saugumą, „nuties tiltus tarp valdžios ir tautos“.

Šį dokumentą, kurį pasirašė I.Vėgėlė, esą ruošė „daugiau nei 50 iškilių Lietuvos žmonių, įvairių sričių profesionalų“.

I.Vėgėlė taip pat paneigė jau kuriantis partiją, su kuria eitų į Seimo rinkimus, nes, anot jo, prezidentas turi būti neutralus.

Kas jo komandoje?

Tiesioginėje transliacijoje už I.Vėgėlės nugaros stovėjo keletas žmonių, tarp kurių buvo ir buvusi Vilniaus universiteto žurnalistikos dėstytoja Jolanta Mažylė, buvęs Vilniaus pramonės ir verslo asociacijos prezidentas Sigitas Besagirskas, advokatas Rimas Andrikis, vadybos specialistas Dovydas Lysychas, Teisės fakulteto docentas dr. Vaidotas Vaičaitis, taip pat – ir I.Vėgėlės atstovas spaudai Vidas Rachlevičius.

„Čia yra tik dalis komandos ir tik dalis žmonių. Aš atskleisiu jų ir daugiau“, – kalbėjo I.Vėgėlė.

Jis tvirtino, kad šiuo metu kol kas dar nėra nusprendęs, kad jo komandos žmonės jam patarinėtų ir tuo atveju, jeigu jis laimėtų rinkimus.

Pasak jo, už jo nugaros stovintys žmonės padėjo jam kurti viziją, kurią jis pristatė ketvirtadienį. Tuo pačiu politinės kampanijos dalyvis teigė besitikintis, kad šie žmonės padės tą viziją įgyvendinti, „tame tarpe – ir Prezidentūroje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas