Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 05

Savaitgalį – atsisveikinimas su daugybės žmonių ieškotu Mykolu

Prieš tris mėnesius dingusio ir šią savaitę Neryje, ties Valų kaimu, surasto 15-mečio Mykolo Davidonio artimieji paskelbė, kada ir kur bus galima su juo atsisveikinti.
Visų šventųjų vakaras Antakalnio kapinėse
Visų šventųjų vakaras Antakalnio kapinėse / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Mykolo mama savo paskyroje „Facebook“ paskelbė, kad Šv. Mišios už Mykolą bus laikomos gegužės 6d. 11:30 Joanitų bažnyčioje (Antakalnio g. 27)

Atsisveikinti su Mykolu bus galima Laidojimo paslaugų centre, Antakalnio padalinyje, M.K. Paco g. 4, Vilnius, II salėje.

Urna bus išnešama gegužės 7 d. 14 val. Laidotuvės vyks Kairėnų kapinėse.

Kūnas Neries upėje ties Valų kaimu buvo rastas pirmadienio pavakarę. Maždaug prieš tris mėnesius dingusio paauglio tėtis patvirtino ir net be DNR tyrimo neturėjo abejonių, kad tai jo sūnus.

„Pranešame, jog šiandien po beveik trijų mėnesių paieškų buvo rastas mūsų sūnaus Mykolo kūnas. Nuvykę į vietą atpažinome savo vaiko rūbus. Vyksta ekspertizė, po jos policija patvirtins.

Esame dėkingi už jūsų visų pagalbą, palaikymą ir linkėjimus. Labai prašome išlaikyti rimtį ir ramybę“, – Mykolo paieškų grupėje „Facebook“ rašė jo tėvas Mindaugas Davidonis.

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Teismo medicinos ekspertai atlieka vadinamąjį palaikų tyrimą.

Neabejotinai asmens tapatybę tokiais atvejais leidžia patvirtinti DNR tyrimas, kurio rezultatų šiuo išskirtiniu atveju tikimasi skubos tvarka, galbūt jau šią savaitę.

M.Davidonis dingo vasario 4 dieną. Tądien apie 12 val. jis išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje, ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Per paieškas Vilniuje prie Žirmūnų tilto rasti įvairūs vaikino daiktai – striukė, kuprinė, telefonas, banko kortelė, ausinės. Todėl kaip labai tikėtina tiriama nuskendimo versija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas