Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 09

Seimo komisija ketina viešinti Premjero kabineto baldų kainas

Seimo Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisija (KŽPKK) ketvirtadienį, vasario 10 d., 11 val. rinksis į posėdį, kuriame bus aptariamos Vadovybės apsaugos tarnybos 2019 m. organizuoto baldų, panelių ir šviestuvų pirkimo Ministro Pirmininko patalpoms aplinkybėms, rašoma KŽPKK pranešime spaudai.
Premjero kabinetas
Premjero kabinetas / Gabrielės Navickaitės / 15min nuotr.

Komisijos pirmininko Kęstučio Masiulio prašymu Vadovybės apsaugos tarnyba pateikė pirkimo dokumentus, kurie iki šiol buvo įslaptinti. Preliminari posėdžio trukmė 1 val.

„Buvo pateikti dokumentai apie baldų Premjero kabinetui pirkimą. Viso kainavo 207 tūkst. eurų. Aptarsime ar nebuvo pirkimo procedūrų pažeidimų, ar kainos yra adekvačios. Ar nėra pagrindo prašyti kitų institucijų įvertinimo. Siūlysiu dokumentus išviešinti visuomenei susipažinti“, – sako Kęstutis Masiulis, Seimo KŽPKK pirmininkas.

Visus premjero kabineto remonto ir įrengimo pirkimus organizavo ir apmokėjo Vadovybės apsaugos tarnyba. Remonto darbų ir baldų pirkimus VAT buvo įslaptinusi, nes juos susiejo su žvalgybinio pobūdžio veikla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento