Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 24

Seimo Laisvės frakcija prašo nedelsiant nutraukti Rusijos ir Baltarusijos televizijos bei radijo retransliaciją

Seimo Laisvės frakcija oficialiai kreipėsi į Lietuvos radijo ir televizijos komisiją (LRTK) ragindama nedelsiant nutraukti Rusijos federacijos ir Baltarusijos Respublikos televizijos kanalų ir radijo stočių retransliaciją Lietuvoje.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Atsižvelgiant į tai, jog šiandien Rusija pradėjo karą prieš Ukrainą vykdant puolimą ir iš Baltarusijos Respublikos teritorijos ir šio karo sudėtine ir itin svarbia dalimi jau yra ir neišvengiamai bus didžiulė dezinformacijos ataka savo kontroliuojamais kanalais, turime tai stabdyti.

Laisvės frakcijos vardu raginame Lietuvos televizijos ir radijo komisiją nutraukti Rusijos federacijos ir Baltarusijos Respublikos televizijos kanalų ir radijo stočių retransliaciją Lietuvoje ir padaryti tai nedelsiant“, – rašte komisijai teigia Seimo Laisvės frakcijos seniūnas, Seimo vicepirmininkas Vytautas Mitalas.

V.Mitalas pabrėžia, kad Lietuva rems Ukrainą visomis moralinėmis ir materialinėmis, karui ir taikai reikalingomis priemonėmis.

„Lietuvos veiksmai bus matomi ir girdimi visoje laisvų tautų bendrijoje, o valdžia veiks išvien kaip kad mokame sudėtingomis akimirkomis. Dezinformacijos stabdymas čia itin svarbus“, – pabrėžia Seimo vicepirmininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas