Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 13

Skelbiamas konkursas į Gynybos resursų agentūros direktoriaus pareigas

Baigiantis dabartinio Gynybos resursų agentūros direktoriaus kadencijai, Krašto apsaugos ministerija skelbia konkursą šiai pozicijai eiti. Kandidatų prašymų dalyvauti konkurse laukiama iki birželio 27 dienos, rašoma Krašto apsaugos ministerijos pranešime spaudai.
NATO ceremonija Rukloje
Krašto apsaugos ministerija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Už krašto apsaugos sistemos viešųjų pirkimų organizavimą ir efektyvų skiriamų lėšų naudojimą atsakinga Gynybos resursų agentūra įsteigta 2018 metais ir jau spėjo pelnyti apdovanojimų už efektyviai vykdomus pirkimus. Tikimės, kad naujasis agentūros vadovas rodys lyderystę, siekiant tobulinti agentūros veiklą, tęs darbus vykdant efektyvius pirkimus, užtikrins sklandžias įsigijimų procedūras ir nebijos prisiimti atsakomybės už visos šalies saugumui svarbias sutartis su tarptautiniais partneriais“, – sako krašto apsaugos viceministrė Greta Monika Tučkutė.

Gynybos resursų agentūra, kurioje šiuo metu dirba beveik 200 darbuotojų, yra atsakinga už krašto apsaugos sistemos įsigijimus, vykdo viešuosius pirkimus ir įgyvendina sutartis, kurių vertė per metus gali siekti net 1,45 mlrd. eurų. Agentūrai keliami uždaviniai – užtikrinti krašto apsaugos sistemos bendradarbiavimą mokslo, gynybos tyrimų ir technologijų bei tarptautinių daugiašalių gynybos įsigijimų srityse, organizuoti ir koordinuoti priskirtus prekių, paslaugų ir darbų pirkimus, dalyvauti formuojant ir įgyvendinant karybos srities standartizacijos politiką.

Agentūros direktorius priimamas penkerių metų kadencijai. Tikimasi, kad naujai išrinktas vadovas sėkmingai įgyvendins įstaigos veiklos strategiją, efektyviai valdys jos išteklius bei procesus rodant lyderystę ir buriant komandą bendriems tikslams, skatins ir diegs inovatyvias įstaigos valdymo priemones bei atstovaus agentūrą darbo grupėse ir tarptautiniuose susitikimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento