Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 04 14

Skirmanto Mockevičiaus vadovaujama Jurbarko savivaldybės taryba išsirinko vadovus

Antradienį į pirmąjį posėdį susirinkusi nepartinio mero vadovaujama Jurbarko rajono savivaldybės taryba patvirtino vicemero ir administracijos direktoriaus kandidatūras.
Skirmantas Mockevičius
Skirmantas Mockevičius / Renku merą nuotr.

Skirmantas Mockevičius yra vienintelis šiuose rinkimuose išrinktas savarankiškai išsikėlęs meras. Pasak savivaldybės vadovo, kovą suburta valdančioji koalicija Jurbarke, kurią sudaro 15 iš 25 tarybos narių, nepakito.

„Aišku, buvo slaptas balsavimas, tačiau manau, kad būtent tie ir balsavo. Už administracijos direktorių balsavo šešiolika, tai dar kažkas ne iš tų, kurie buvo daugumoje. Tad matysime – galbūt kas nors pasikeis, kol kas dar tik pirmas balsavimas. Laikas parodys, manau, turėtų prisidėti – vis dėlto bendri sprendimai miestui“, – BNS antradienį po posėdžio sakė S.Mockevičius.

Jis anksčiau yra minėjęs, kad koalicija prie jos siūlo prisidėti ir kitoms politinėms jėgoms.

Kol kas valdantiesiems rajone priklauso Socialdemokratų partijos, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Darbo, „Tvarkos ir teisingumo“ partijų bei visuomeninio rinkimų komiteto „Jaunoji karta“ nariai.

Vicemeru tapo su Darbo partijos sąrašu išrinktas nepartinis Saulius Lapėnas, administracijos direktore paskirta buvusi savivaldybės kontrolierė Vida Rakešienė. Koalicija taip pat yra sutarusi dėl administracijos direktoriaus pavaduotojo posto, dėl jo bus balsuojama kitame posėdyje.

S.Mockevičius per antrąjį rinkimų turą surinko 53,98 proc. rinkėjų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas