Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 06 /08:33

Socialdemokratai turi ambicijų Vilniuje ir Klaipėdoje dalyvauti valdančiojoje koalicijoje

Socialdemokratai turi ambicijų Vilniuje ir Klaipėdoje dalyvauti valdančiojoje koalicijoje, teigia socialdemokratas Jonavos meras Mindaugas Sinkevičius.
Mindaugas Sinkevičius
Mindaugas Sinkevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Nenorime vežimo statyti prieš arklį ir dar laiko yra, kalbėti apie koalicijas, bet vakar vakare ganėtinai po vidurnakčio man paskambino Valdas Benkunskas ir klausė, su kuo reiktų jam pradėti šnekėtis dėl koalicijos Vilniuje, sakė turįs ką pasiūlyti Vilniuje išrinktiems socialdemokratams ir tai buvo jo kaip vieno iš rinkimų favorito žingsnis“, – spaudos konferencijoje sakė V.Sinkevičius.

„Reikia pripažinti, nenorime būti tik pakeleiviai ir Klaipėdoje ir Vilniuje, turėsime ambicijų ir kalbėsime“, – kalbėjo jis.

V.Sinkevičius sakė, jog kol kas dar anksti pasakyti, su kuo partija koalicijoje nedirbtų. Pasak jo, pokalbius bus galima pradėti su tais, kurie „valstybiškai nusiteikę, patriotiški“ ir kurių programos panašios į socialdemokratų.

„Anksti sakyti ir pasakyti, kad vienoje vietoje darysime taip, ar yra bendras universalus receptas su kuo dirbsime, su kuo nedirbsime. Manau, galime pasakyti, kad tikrai nedirbsime su tais, kurie nežino, kam priklauso Krymas, jei tokių yra, tai mes su jais neturime jokių šansų dirbti“, – teigė V.Sinkevičius.

„Valstybiškai nusiteikusius, patriotiškus savo kraštą mylinčius ir turinčius programas, kurios panašios į mūsų – su visais galim kalbėti, skyriai, matyt, pradės pokalbius, o rezultatų kurį dar laiką reikės palaukti“, – kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas