Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 12 19

Sostinės jaunimas Artūrui Zuokui už geriausias metų idėjas įteikė du apdovanojimus

Vilniaus jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritas stalas“ (VJOSAS) ir Vilniaus miesto jaunimo reikalų tarybos nariai sostinės vadovui VJOSAS apdovanojimus įteikė šiose nominacijose: „Metų improvizacija“ – už siūlymą išnuomoti savo kabinetą ir „Metų projektas“ – už oranžinių dviračių iniciatyvą.
Artūrui Zuokui už geriausias metų idėjas įteikti du apdovanojimai
Artūrui Zuokui už geriausias metų idėjas įteikti du apdovanojimai

„Dėkoju už tokį mano ir visos savivaldybės darbo įvertinimą. Džiaugiuosi, kad sostinės jaunimas yra toks veiklus ir nuolat aktyviai dalyvaujantis miesto gyvenime“, – sakė sostinės vadovas.

Susitikimo metu VJOSAS taip pat pristatė Nevyriausybinių organizacijų (NVO) krepšelio ir jaunimo inkubatoriaus projektus. Vilniaus miesto savivaldybės jaunimo reikalų taryba pristatė dviejų metų veiklos rezultatus ir džiaugėsi, kad Vilniaus miesto jaunimas yra vienas aktyviausiu ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos valstybėse.

„Vilniaus miesto savivaldybės veikla jaunimo politikos srityje, darbas su jaunimu ir jaunimo organizacijomis yra sektinas pavyzdys kitoms Lietuvos ir kaimyninių valstybių savivaldybėms“, – pabrėžė „Apskritojo stalo“ pirmininkas Aistis Ramanauskas.

Primename, kad šiuo metu Vilnius yra vienas jauniausių gyventojų amžiumi miestu. Jame gyvena beveik 130 tūkst. jaunų žmonių (nuo 14 iki 29 m.). Siekiant stiprinti Vilniaus miesto jaunimo politiką nuo ateinančių metų sostinėje veiks Jaunimo reikalų skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas