Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 09

Tragikomiška situacija Klaipėdoje: pirkėją užrakinę darbuotojai išėjo namo

Į tragikomišką situaciją patekusi klaipėdietė Diana dabar turi patarimą visiems, jei kartais šie taip pat kada gyvenime būtų užrakinti parduotuvėje.

Pirmadienio vakarą jauna klaipėdietė vaikščiojo po parduotuvę „Jysk“. Buvo kelios minutės iki 20 val. vakaro. „Neatkreipiau dėmesio į parduotuvės darbo laiką, maniau, kad dirba iki 21 val. Niekur neskubėjau, dar pakalbėjau telefonu, įsidėjau kelias prekes“, – pasakojo Diana.

Manė, kad dingo elektra

Parduotuvėje ji dairėsi virtuvinių rankšluosčių, vis žiūrinėjo į jų audinius, bet staiga visos šviesos užgeso.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdietė pirmadienio vakarą buvo užrakinta prekybos centre „Jysk“
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdietė pirmadienio vakarą buvo užrakinta prekybos centre „Jysk“

„Jokio įspėjimo, kad parduotuvė užsidaro, nebuvo. Galvojau, gal koks trumpas jungimas. Iš pradžių net nesupanikavau. Nuėjau prie kasų ir prie pagrindinių durų – neradau nė vieno žmogaus: nei darbuotojų, nei durys atsidarė. Supratau, kad turbūt baigėsi darbo laikas, o aš apie tai nebuvau informuota. Iš pradžių buvo tie žodžiai: „Atsiprašau!“, Atsiprašau?“, „ATSIPRAŠAU???“. Galvojau, gal koks žmogus sandėly bus likęs, bet niekas neatsiliepė“, – pirmadienio nutikimą prisiminė klaipėdietė.

Pirmiausiai ji paskambino „Jysk“ parduotuvės bendruoju numeriu. Tačiau išgirdo tik balso žinutę, kad parduotuvė baigė darbą ir atsidarys tik kitą rytą.

Liepė „niekur nedingti“

Tada ji paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112. „Dispečerė pasakė, kad įvykis neeilinis, kad būčiau vietoje. Vėliau man perskambino pareigūnas ir paklausė, ar teisingai suprato. Dar pasakė: na, niekur nedinkit, kviesime ekipažą“, – pasakojo Diana.

Dar ji sulaukė patarimo pavaikščioti po parduotuvę – gal suveiks signalizacija. Pareigūnas dar patarė patikrinti duris, gal kurios liko neužrakintos. Kai moteris jas pajudino – ėmė kaukti signalizacija.
„Tada pareigūnas pasakė, kad atvyks apsaugos darbuotojai, susisieks su asmenimis, kurie mane gali išleisti. Tai ir viskas: sėdėjau ir laukiau“, – prisiminė Diana.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdietė Diana su šypsena prisimena savo nuotykį.
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdietė Diana su šypsena prisimena savo nuotykį.

Atvykę pareigūnai ne išsyk pamatė Dianą tamsioje parduotuvėje. Ji visaip bandė mojuoti per dvigubas duris. Apsaugos darbuotojas, galop pamatęs Dianą – parodė jai eiti prie galinių durų. Ji bandė jas atidaryti – bet nesėkmingai. Tada grįžo prie pagrindinio įėjimo, bet apsaugos darbuotojų jau nebuvo likę.

Manė, kad pasiklydo naujokė

„Paskambinau vėl policininkui, nes jis man sakė pranešti, kokia situacija. Sužinojau, kad atvyko kiti pareigūnai ir jie su apsaugos darbuotojais stovi prie galinio išėjimo. Sulaukėme darbuotojos, kuri ir atrakino tas duris“, – prisiminė pašnekovė.

Šią istoriją ji pasakoja su šypsena. Būtent pozityvus nusiteikimas ir pirmadienio vakarą jai padėjo išlaikyti šaltą protą.

„Ir pareigūnai, ir apsauga šmaikštavo. Jie manė, kad aš naujokė, pasiklydusi parduotuvėje. Kai mane išlaisvino, dar paprašiau mane patikrinti, kad tikrai nieko neišsinešiau. Atsisveikinome, palinkėjome gero vakaro“, – pasakojo klaipėdietė.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Vėliau komentatoriai juokavo, kad parduotuvėje, kurioje pardavinėjamos ir lovos, būtų galima ir naktį praleisti.
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Vėliau komentatoriai juokavo, kad parduotuvėje, kurioje pardavinėjamos ir lovos, būtų galima ir naktį praleisti.

Sėdėdama parduotuvėje ji spėjo padaryti ir kelias transliacijas socialiniuose tinkluose savo draugams. Šie juokavo, kad galėjo išsirinkti kitokią parduotuvę, kur būtų maisto ar gėrimų.

Vėliau ji susuko istoriją „TikTok“ tinkle ir sulaukė daug dėmesio.

Komentatoriai pasidalino savomis istorijomis. Žmonės pasakojo buvę užrakinti naktiniame klube ir išėję tik tuomet, kai darbe pasirodė valytoja. Viena moteris Dianai pasakojo buvusi užrakinta bažnyčios apžvalgos bokšte.

„Jysk“ parduotuvės Klaipėdoje darbuotojai teigė negalį komentuoti Dianos istorijos. Patys esą apie tai sužinojo pamatę „TikTok“ vaizdelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas