Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 23

TS-LKD pristatys savo siūlymus, kaip atkurti šalies ekonomiką

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų ekonomikos grupė matydama, kad Vyriausybės parengtas ekonomikos planas stringa, o šalies ekonominė situacija sparčiai prastėja, siūlo ne tik savo žinias ir kompetenciją įveikiant šią krizinę situaciją, bet ir konkrečius veiksmus, kaip atgaivinti šalies ekonomiką.
TSLK diskusijų plakatas
TSLK diskusijų plakatas

„Karantino įkalintai valstybės ekonomikai sparčiai bėgantis laikas nėra geras sąjungininkas. Įmonių, ypač smulkių, pagalbos prašymas vis garsesnis. Vyriausybės pasiūlytos priemonės neveikia. Todėl kartu su ekspertais parengėme ekonomikos atkūrimo priemonių pirminius siūlymus“, – sakė TS-LKD ekonomikos grupei ir pasiūlymų rengimui vadovaujantis TS-LKD partijos pirmininko ir Seimo Ekonomikos reikalų komiteto pirmininko pavaduotojas Dainius Kreivys.

Lietuvos ekonomikos atkūrimo planas turi apimti trumpojo, vidutinio ir ilgojo laikotarpio priemones.

Pasak D.Kreivio, „Lietuvos ekonomikos atkūrimo planas turi apimti trumpojo, vidutinio ir ilgojo laikotarpio priemones, padėsiančias išsilaikyti esamiems verslams ir pertvarkyti šalies ūkio struktūrą, kad ji būtų ateityje atsparesnė panašaus lygio sukrėtimams, kuriuos turime šiuo metu. Savo siūlomą planą pateiksime penktadienį ir kviesime visuomenę bei verslą plačiai diskusijai”.

TS-LKD ekonomikos grupė pasiūlymus, kaip atkurti Lietuvos ekonomiką, pristatys naujienų agentūros BNS spaudos konferencijoje balandžio 24 d., penktadienį 11:00.

Diskusija ir transliacija balandžio 24 d., penktadienį 11:00 val.

Spaudos konferencija bus transliuojama ir klausimus bus galima užduoti TS-LKD, BNS, 15min.lt Facebook puslapiuose ir portale 15min.lt.

Žiniasklaidos atstovai klausimus užduoti galės prisijungę prie spaudos konferencijos: https://zoom.us/j/92589587144


Politinė reklama. Bus apmokėta iš TS-LKD rinkimų sąskaitos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai