Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 13

„Turime problemą“: ar G.Landsbergis ir per atostogas turėtų atsakyti į klausimus apie vilą Graikijoje?

Seimo opozicija parengė klausimų konservatorių lyderiui ir užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui dėl Graikijos saloje įsigytos vilos, tačiau iš ministro – tyla, kadangi jis šiuo metu atostogauja. Vis dėlto, net ir jo bendražygiai tvirtino manantys, kad į klausimus reikėtų atsakyti. Šią situaciją įvertino politologai Ignas Kalpokas bei Gabrielė Burbulytė-Tsiskarishvili.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis / 15min montažas

Antradienį Seimas susirinko į neeilinę sesiją, kurios metu prisiekė nauji sveikatos apsaugos ir žemės ūkio ministrai bei buvo panaikinta konservatoriaus Andriaus Vyšniausko teisinė neliečiamybė.

Vis dėlto, konservatorių lyderis ir užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis sesijoje nedalyvavo, kadangi šią savaitę yra išleistas nemokamų atostogų.

Dėl šios priežasties jis negalėjo atsakyti ir į opozicijos jam surašytus klausimus dėl Graikijos saloje įsigytos vilos. Kad poreikis atsakyti į šiuos klausimus yra, pripažino ir vienas labiausiai patyrusių konservatorių Jurgis Razma.

„Turime problemą“

Vytauto Didžiojo universiteto politologas Ignas Kalpokas 15min teigė, kad G.Landsbergiui įprasta „netikėtai išvykti suplanuotų atostogų, kai reikia atsakyti į nepatogius klausimus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas