Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 24

V.Baumila žada nustebinti savo gerbėjus klaipėdiečius

Penktadienį uostamiesčio naktiniame klube „Dr.Who“ savo programą pristatys Vaidas Baumila. Klaipėdoje dainininkas pirmą kartą koncertuos su būriu muzikantų ir „back“ vokalistėmis.
V.Baumila
V.Baumila / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vaidas Baumila

Išskirtinio balso R‘n‘B stiliaus atlikėjas Vaidas debiutavo vos prieš ketverius metus, tačiau pripažintas 2005 metais vykusiame realybės šou „Dangus“, kitais metais finaliniame atrankos į Euroviziją ture kartu su Alanu Chošnau laimėjo trečiąją vietą.

Jaunas atlikėjas jau išleido ne tik debiutinį albumą „Ką tu mėgsti?“, bet ir antrąjį „Išklausyk“, pelniusį dvi radijo stoties „Radiocentras“ apdovanojimų statulėles.

Šiuo metu V.Baumila įrašinėja jau trečiąjį savo solinį albumą, vaidina miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“ ir „Rent“ bei su savo grupe koncertuoja visoje Lietuvoje.

Pirmą kartą Klaipėdos publikai savo „gyvą“ koncertą pristatysiantis dainininkas žada kokybiškos muzikos dozę. Pasirodymo metu dainininkui talkins šeši muzikantai ir „back“ vokalistės.

„Klubas „Dr.Who“ puikiai tinka gyvos muzikos renginiams – tai gali patvirtinti 600 muzikos gerbėjų, prieš kelias savaites šėlusių Manto koncerte, - tvirtino vakaro organizatoriai, - Nors Vaido muzika kiek kitokia, tačiau net neabejojame, jog klausytojai turės progą išgirsti bei išvysti neeilinį pasirodymą.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai