Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 05 24

Videoplatforma 15min ŽIŪRĖK: nuo šiol originalų videoturinį bus galima žiūrėti patogiau

Penktadienį startavo 15min ŽIŪRĖK – atsinaujinusi videoplatforma, suteikianti vartotojams patogesnę prieigą prie originalaus ir įtraukiančio vaizdo turinio. Iki šiol, „Gemius Stream“ duomenimis, 15min videoportale turinį žiūrėdavo daugiau kaip 400 tūkst. žiūrovų kas mėnesį. Tai yra viena populiariausių lietuviškų internetinio videoturinio platformų.
15min Žiūrėk!
15min Žiūrėk! – videoplatforma

Videoplatformą 15min ŽIŪRĖK rasite čia

15min reguliarų videoturinį savo vartotojams siūlo jau daugiau nei trejus metus. Per šį laiką 15min videokomanda sugebėjo šalies rinkoje įnešti naujų vėjų: pirmieji šalyje pradėjome vystyti paaiškinamųjų vaizdo įrašų žanrą, jį teigiamai įvertino ir žiūrovai. Didelis dėmesys skiriamas animacijoms – tam, kad informacija atrodytų šiuolaikiškai ir įtraukiančiai.

15min pirmieji iš naujienų portalų investavo į profesionalią ir modernią 15min studiją, kurioje operatyviai narstomos kasdienės aktualijos.

Pristatydami videoplatformą 15min ŽIŪRĖK siekiame, kad vartotojas dar patogiau rastų jam aktualų videoturinį – laidų įrašus iš 15min studijos, videoreportažus, paaiškinamuosius vaizdo įrašus, specialius videoprojektus, laidą „15min Tyrimai“.

„Esame didelės ir modernios žiniasklaidos grupės dalis, tad siekiame būti inovatyvūs ir interneto žiniasklaidos srityje. Stengiamės, kad vartotoją naujienos pasiektų patogiausiais formatais – neseniai pristatėme audioplatformą 15min KLAUSYK, o šiandien, atsižvelgdami į šiuolaikinio vartotojo poreikius ir jo gyvenimo ritmą, atnaujinome 15min videoplatformą. Ir ateityje ketiname investuoti į šiuolaikiško internetinio turinio plėtrą, kad vartotojui būtų įdomu ir naudinga “, – kalbėjo 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Atsinaujinusioje videoplatformoje vienoje vietoje galėsite rasti patogų visų rubrikų bei 15min projektų vaizdo įrašus, tiesioginių transliacijų kalendorių, naudotis paieška ir greitai rasti mėgstamą turinį, matyti naujausius bei populiariausius video ir kitas įdomybes.

VIDEO: 15min Žiūrėk – atsinaujinusi videoplatforma!

Populiarūs projektai

Portalo 15min lankytojai gali rasti įvairiausio turinio. Neseniai startavo unikalus, išskirtiniais vaizdais iš atokiausių Afrikos genčių stebinantis projektas „Ekspedicija Afrika“. Kartą per savaitę žiūrovai iš arti gali susipažinti su keliautojo Dano Pankevičiaus aplankytomis gentimis ir ten patirtais nuotykiais.

Danas Pankevičius pas himba gentį Namibijoje
Danas Pankevičius pas himba gentį Namibijoje

Ypač gerai vertinama ir pernai startavusi 15min Tyrimų laida. Itin žiūrovų mėgstama ir maisto rubrika, kurioje galima rasti įdomių, moderniai pateiktų šefo Reinaldo Janonio receptų. Didelio susidomėjimo sulaukė ir „Eurovizijai“ skirtas videoturinys.

15min šiems prezidento rinkimams skyrė ypatingą dėmesį ir kvietė skaitytojus išsamiai susipažinti su kandidatais. Specialiame projekte kandidatai atsakė į buvusių valstybės vadovų klausimus, demonstravo žinias apie Lietuvą dalyje „Ar žinai?“, rinkosi iš dviejų opcijų, piešė Lietuvos ateities viziją.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Aktualijų skyriaus redaktorė Liepa Želnienė
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Aktualijų skyriaus redaktorė Liepa Želnienė

Specialioje rinkimų nakties laidoje 15min studijoje sekmadienį nuo 20 val. 15min Aktualijų skyriaus redaktorė Liepa Želnienė ir Vilniaus politikos analizės instituto medijų programos vadovas Donatas Puslys kalbins kandidatus, politikus, sociologus ir politologus.

Didelis dėmesys skiriamas ir sportui. Jau ne vienus metus sporto gerbėjai džiaugiasi Tomo Langvinio kartu su komanda kuriamomis krepšiniui skirtomis laidomis „Ginčas“, „Eurolygos diena“, „Atsarginiai“. Tik 15min portale galite peržiūrėti geriausius „Eurolygos“ epizodus. Futbolo aistruoliai šeštadieniais šios sporto šakos aktualijas sužino laidoje „Vieni vartai“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Darjušas Lavrinovičius, Rūtenis Paulauskas, Kęstas Rimkus
Luko Balandžio / 15min nuotr./Darjušas Lavrinovičius, Rūtenis Paulauskas, Kęstas Rimkus

15min knygos“ – tai vienas ilgiausių Audriaus Ožalo, Linos Zaveckytės ir Mažvydo Karaliaus kuriamų projektų. Kas mėnesį žiūrovai gali susipažinti su geriausiomis, kruopščiai ir atsakingai atrinktomis knygomis. Apie knygas, savo skaitymo įpročius ir atradimus dalijasi ir visuomenėje gerai žinomi žmonės.

15min knygos
15min knygos

Taip pat, 15min žiūrovai pamėgo tokias laidas kaip „Vitaminai sielai“ ar „Atvirai su vadovu“. „Vitaminai sielai“ – tai laida, kurioje neišgirsite sensacijų, nebent didžiausia sensacija šiandien yra būti savimi. Įkvėpimo mokytoja Inga Jablonskė kviečia kartu leistis į vidinę kelionę, kurioje pasakojamos nepaprastų žmonių istorijos apie tai, kas svarbiausia gyvenime.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Jablonskė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Jablonskė

Projekte „Atvirai su vadovu“ pokyčių konsultantė Lina Mieliauskienė kviečia vadovaujamą darbą dirbančius žmones pasivaikščioti ir pasikalbėti apie jų darbo užkulisius, kasdienybę ir sukauptą patirtį, kuri gali būti naudinga kiekvienam.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Lina Mieliauskienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Lina Mieliauskienė

15min videoplatformoje rasite ir projektą „Sveikadienis“, skirtą sveikatai ir sveikam gyvenimo būdui. Kiekvieną antradienį nuo 14 val. žurnalistė Indrė Pepcevičiūtė tiesioginių „Gydytojas pataria“ transliacijų metu su medikais kalba apie dažniausias ligas, jų prevenciją ir gydymo būdus. O nuo 15:30 val. sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė laidoje „Laikas veikti“ padeda išmokti sveikai gyventi ir padės rasti motyvacijos tą daryti.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vlada Musvydaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vlada Musvydaitė

Apie 15min

Naujienų portalas 15min – inovatyvus patikimos žiniasklaidos kanalas, kurio misija kurti visuomenės gerovei, prisidėti prie geresnio ir teisingesnio pasaulio kūrimo. 15min žurnalistai už tyrimus ir analitines publikacijas yra nuolat įvertinami tiek nacionaliniais, tiek tarptautiniais apdovanojimais.

15min priklauso didžiausiai Baltijos šalyse žiniasklaidos grupei „Postimees Grupp“. Pagrindinė grupės veikla Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – žiniasklaidos ir skelbimų portalų, televizijos, radijo, leidybos ir kiti verslai. Lietuvoje grupei kartu su 15min portalu priklauso naujienų agentūra BNS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas