Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 02

Vilkaviškio vaikus rugsėjo 1-ąją linksmino policijos šuo Amsis ir pareigūnas Arūnas Kinderis

Ruduo prasidėjo gražia švente – Mokslo ir žinių diena. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – apskr. VPK) Vilkaviškio rajono policijos komisariatas kartu su Visuomenės ir sveikatos biuru, Vilkaviškio kultūros centru ir VĮ „Marijampolės regiono keliai“, vaikams ir jų tėveliams surengė mokslo metų pradžios šventę „Būk sveikas ir žvalus visus metus“.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Šventės metu vaikai nuoširdžiai bendravo su Vilkaviškio rajono bendruomenės pareigūnais Arūnu Kinderiu ir Vilija Grybauskiene, policijos bičiuliu Amsiu, kuriems uždavė begales klausimų. Pareigūnai, norėdami įsitikinti ar vaikai atostogų metu nepamiršo pėsčiųjų saugaus elgesio reikalavimų, atšvaitų dėvėjimo svarbos, tikrino jų žinias. Į pareigūnų klausimus vaikai atsakinėjo noriai ir entuziastingai.

Teisingai atsakiusieji buvo apdovanoti atšvaitais, dviratininkai – šviesą atspindinčios liemenės, kuriuos įsteigė VĮ „Marijampolės regiono keliai“ ir Visuomenės ir sveikatos biuras. Renginio organizatoriai dalino vaikams lankstinukus ir spalvingas vaikiškas knygeles apie saugų eismą. O norintieji ilgiau pasidžiaugti prisiminimais apie šventę, tiesė savo rankutes, ant kurių buvo uždedami antspaudukai su Amsio atvaizdu.

Labiausiai vaikus džiugino tai, kad dauguma galėjo nusifotografuoti kartu su ten buvusiais policijos pareigūnais ir juos kalbinusiu policijos bičiuliu Amsiu.

Vaikai apžiūrinėjo policijos automobilį, sėdosi už vairo, spaudė garso signalą. Juos domino ir tai, kaip vežami įtariamieji. 

Renginio metu vaikams gerą nuotaiką dalino grupė „Mylimas klounas“ bei vaikų teatro „Avilio“ personažai, pasakojama Vilkaviškio r. PK atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Pareigūnai ir policijos bičiulis Amsis šią šventinę dieną lankėsi ir pas vaikų lopšelio-darželio „Buratinas“ mažuosius. Diena buvo šilta ir spalvinga. Mažieji smalsuoliukai džiūgavo bendraudami su Amsiu, kartu dalyvavo įvairiuose žaidimuose, prisiminė ir saugaus eismo pamokėles.   

Ši mokslo metų pradžios šventė visiems paliko daug gerų emocijų, na o mes, policijos pareigūnai, džiaugėmės kartu su jais. Pasinaudodami proga norime priminti, jog bendruomenės pareigūnai su malonumu laukia pakvietimų dalyvauti renginiuose: paskaitys paskaitą, patars saugios gyvensenos klausimais ar pakonsultuos teisine tematika. Tad mokyklos, bendruomenės, seniūnijos, įmonės ar gyventojai drąsiai skambinkite, rašykite, juk kartu galime daugiau! 

Vilkaviškio bendruomenės pareigūnų kontaktai: Vilija Grybauskienė tel.8 342 66088, mob. 8656 58354, el. p. vilija.grybauskiene@policija.lt ir Arūnas Kinderis tel. 8 342 66082, mob. 8686 05852, el. p. arunas.kinderis@policija.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas