Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 25

Vilniečiai protestuos prieš iš Rusijos nesitraukiančią „Decathlon“

Įmonės, nesitraukiančios iš Rusijos, šiai pradėjus karą Ukrainoje, sulaukia protestų – šeštadienį vilniečiai skelbia piketą prieš „Deacthlon“, skalbiama pranešime spaudai.
„Decathlon“ parduotuvės atidarymas
„Decathlon“ parduotuvės atidarymas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Kaip skelbia piketo organizatoriai, piketas prie „Decathlon“ parduotuvės Vilniuje, Vikingų gatvėje, vyks šeštadienį 11 valandą.

Anot organizatorių, 15 žmonių piketas įvyks, siekiant atkreipti šios parduotuvės pirkėjų dėmesį į tai, kad „Decathlon“ nesiruošia uždaryti verslo Rusijoje, nepaisant to, kad didelė dalis užsienio kapitalo įmonių paliko šią šalį dėl jos sukelto karo Ukrainoje.

„Iš 1718 „Decathlon“ tinklui priklausančių parduotuvių 60 veikia Rusijoje. „Decathlon“ tinklo savininkai, taip pat Rusijoje valdantys statybos ir sodininkystės prekių parduotuvių tinklą „Leroy Merlin“ ir maisto prekių tinklą „Auchan“, ne tik neplanuoja verslo šalyje agresorėje stabdyti, tačiau net ir žada jį plėsti. Sporto ir aktyvaus laisvalaikio entuziastai Lietuvoje tikisi atkreipti „Decathlon“ pirkėjų dėmesį į tai, kad šio tinklo pirkėjai netiesiogiai prisideda prie Rusijos karo Ukrainoje finansavimo“, – skelbiama pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas