Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 11

Vilniečiai stebisi: atliekų konteineriai – su vaizdu į Seimą, nors kieme jiems vietos užtektų

Gedimino prospekte, kitapus Seimo, gyvenantys vilniečiai sako negalintys suprasti, kodėl požeminiams atliekų konteineriams Vilniaus savivaldybė pasirinko vietą šalia gatvės, o ne jų kieme. Esą jame erdvu, o ir nuo pašalinių akių konteinerius slėptų sienos. Žmonės sako net nebuvę įspėti apie būsimas statybas, todėl burzgiantys ekskavatoriai juos nustebino. „Nebent kieme kas nors dar namą prilipdyti norėtų“, – kraipo galvas gyventojai.

Sunkiasvoris transportas dirbti ties Gedimino prospekto ir A.Goštauto gatvės sankryža esančios automobilių stovėjimo aikštelės prieigose pradėjo antradienį. Trečiadienį 15min redakcija sulaukė net kelių vietos gyventojų nuostabos ir pasipiktinimo šiais darbais bei noru požeminių konteinerių aikštelę įrengti čia.

Vilniaus savivaldybė tikina, kad, ruošiant projektus, tokioms aikštelėms stengiamasi parinkti kuo tinkamesnę vietą. Taip esą buvo ir šįkart, prieš tai vietą aptarus su gyventojais.

Skelbimo sako nematę

Tačiau Gedimino pr. paskutiniame name gyvenanti Vaida 15min sakė, nei ji, nei jos vyras, nei kiti kaimynai nežinoję, kad konteinerių aikštelė bus įrengta šioje vietoje. Jokio skelbimo nematę, nors šeima turi ten išsipirkusi vietą ir palieka automobilį.

Esą anksčiau kalbėta apie kelias vietas jų kieme, tačiau antradienį tiesiog pradėta kasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas