Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 09 /18:55

Vilniuje nuvirtęs medis apgadino keturis automobilius

Penktadienio pavakarę Vilniaus Kalinausko g. 4 gyventojų laukė nemaloni staigmena. Išėję į kiemą jie išvydo, kad nuvirtęs medis apgadino keturis stovėjusius automobilius. Sutvarkyti incidento vietą turės įmonė „Stebulė“, tačiau gali tekti truputį palaukti, kadangi sostinėje bent keliose vietose yra tvarkomi nuvirtę medžiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po 17 val. į redakciją paskambinusi moteris teigė numeriu 112 dėl nuvirtusio medžio paskambinusi jau prieš pusantros valandos, tačiau per tą laiką niekas neatvyko vaduoti medžio šakomis užklotų automobilių.

15min susisiekė su Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyriumi, kuris nurodė, kad nebuvo gautas pranešimas apie incidentą dėl nuvirtusio medžio.

PAGD vėliau patikslino, kad Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą apie nuvirtusį medį. Tačiau centras nukreipė iškvietimą policijai, kuri nuvyko į Kalinausko gatvę, užfiksavo tai ir perdavė informaciją „Grindai“. Ši bendrovė ir turėtų sutvarkyti nuvirtusį medį.

„Grindos“ atstovas žiniasklaidai Egidijus Steponavičius 15min atsakė, kad įmonė negalėtų nuimti medžių nuo automobilių. Tad darbą apsiims bendrovė „Stebulė“, kuri yra informuota apie nelaimę.

„Pirmiausiai tvarkomi tie medžiai, kurie nukrito ant važiuojamosios kelios dalies, o paskiau – nuo objektų. Tą gali daryti ir „Grinda“, tačiau tai nėra įmonės atsakomybė, todėl tą darys „Stebulė“, – atsakė E.Steponavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai