Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vytautas Landsbergis: Ką pasakė ministras?

– Jeigu Lietuva gamintų daugiau savo elektros... Regis, būtų geriau. O kodėl ji negamina daugiau? Gal kaip tik vis mažiau? Ar buvo einama į generuojančių jėgainių uždarymą, ar jų kaip rezervo išsaugojimą? Jei nedraugai grasintų tamsa...
TS-LKD neeilinis Suvažiavimas
TS-LKD neeilinis Suvažiavimas / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Kaimynystėje valdytojas liepė uždaryti visas šilumines, juk nebus kur dėti astravinės elektros. Pasikabinkim ant geradėjo Putino urano! Tad gal ir žalstiečių Lietuva apdairiai rengėsi Astravo gerovės epochai – neatmestina. Susimažinom savų jėgainių. Toliau branginame Lietuvos-Rosbelo jungtis...

Neprisiminkime (kodėl?) nė valsčionių kovos prieš energetinį Visagino variantą. Nebūtų dabar to Astravo, bet laimėjo Naisių patriotizmas. Nereikia mums japonų, verčiau „Rosatomas“. Taip turim nūdieną. Nūdna.

– Nereikia kalbėti apie buvusius dalykus, rinkėjų nuotaikų negadinimą, metodikų kliautis ir pinkles, juk rinkimai baigėsi! – Taipgi pasakė ministras.

Deja, klaidos ir apsileidimai neišnyksta per jausmingą rinkimų naktį. Su tuo paveldu reikės gyventi ateinančiai sargybos pamainai, ir kuo jiems sunkiau – dar galima pasunkinti! – tuo nueinantiems fainiau. Galės šaipytis, kaip anie kapstosi.

To matėm istorijoje ne kartą, ir neištvėrė net A.Kubilius, nors truputį per anksti. Ir jis tada, ir Ingrida su Gabrielium dabar prašo žalstiečių nebedaryti esminių politinių, taipgi kadrinių, sprendimų.

Regėsim, tikriausiai darys Vsio zakonno. Nors reiktų karantino ir virusui, ir savanaudiškumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas