Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 12 20 /11:04

137 km/val. greičiu per Palangą skriejusiam girtam kėdainiškiui nuo atsakomybės išsisukti nepadėjo net ir tūkstantis litų

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai tris nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Policininkams kyšiai siūlyti Marijampolėje, Vilniuje ir Palangoje.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 11.20 val. Marijampolėje, Sporto g., Tadžikistano Respublikos pilietis K.A. (gim. 1993 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį, kuris techniškai netvarkingas, Marijampolės apskrities VPK pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Įtariamasis K.A. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 19 val. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g., A.K. (gim. 1981 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamasis A.K. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat ketvirtadienį apie 22.15 val. Palangoje, Kretingos g. ir Austėjos g. sankryžoje, M.S. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (0,96 prom. alkoholio) ir viršijo greitį, Palangos m. policijos pareigūnams siūlė 1 tūkst. litų kyšį.

Įtariamasis M.S. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Palangos policija praneša, kad Kėdainių rajono gyventojas M.S. Palangoje skriejo 137 km/val. greičiu (įskaitant paklaidą policija teigia, kad leistiną greitį jis viršijo 86 km/val.).

Agentūra BNS informuoja, kad vairuotojas jau anksčiau buvo baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Anksčiau jis greitį jau buvo viršijęs 18, 38 kilometrais per valandą. Anksčiau įkliuvo vairuodamas neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti.

„Drįsčiau teigti, kad užfiksuotas Palangoje viršyto greičio rekordas“, – BNS sakė Palangos policijos komisariato Kelių policijos grupės vyresnysis specialistas Ričardas Vinciūnas.

Pažeidėjui nuobaudą skirs teismas, jam gresia piniginė bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas