Sportas gyvai
06 12

Motoroleriu važiavusį vaikiną partrenkusio BMW bėglio viražai: mašina rasta, pareigūnai paskambino ir į duris

Antradienį Vilniuje, Šeškinės rajone, įvyko rytinė avarija, virtusi nekasdieniu detektyvu dėl netikėtų posūkių. Nepilnamečio vairuojamą motorolerį nubloškęs įtariamasis, palikęs sužeistą nukentėjusįjį, su pramuštu ir varvančiu BMW radiatoriumi spruko daugiabučių kiemais, kol galiausiai kažkur pasislėpė. Transporto priemonė aptikta tik praėjus daugiau nei parai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotraukos iš „Facebook“ profilio

Nuo motorolerio kritusiam jaunuoliui prireikė medikų pagalbos, o policija ėmėsi bėglio paieškos. Be to, socialiniame tinkle „Facebook“ pagalbos į visuomenę kreipėsi ir nukentėjusiojo šeima.

3-iosios serijos BMW lengvojo automobilio ir motorolerio susidūrimas sostinės Šeškinės rajone, ties „Maxima“ parduotuve, Dūkštų g. ir Šeškinės g. sankryžoje, nutiko birželio 11 d. apie 7.45 val.

Birželio 12-ąją apie 11 val. 30 min. automobilis BMW rastas paliktas prie nuvažiavimo nuo vakarinio aplinkkelio į Zujūnus, skelbia portalas delfi.lt.

Teigiama, kad išvakarėse pramuštas radiatorius jau buvo suremontuotas, kitaip tariant, transporto priemonė jau buvo vėl „važiuojanti“.

Autogidas.lt archyvo nuotr./Įvykio vietoje
Autogidas.lt archyvo nuotr./Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius