Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antradienį Kaune – vėl spūsčių ir avarijų rytas: moters „Mercedes“ rėžėsi į policiją

Rugsėjo 17-oji kauniečiams ir pro šį didmiestį savais ryto reikalais keliaujantiems gyventojams vėl tapo išbandymu dėl eismo sąlygų. Papildomai transporto judėjimą šįkart apsunkino keli eismo įvykiai, į vieną jų pateko ir policijos tarnybinis mikroautobusas.
Avarija prie Maišiagalos
Asociatyvi iliustracija: policija eismo saugumo sumetimais blokavo kelią, tačiau šiuo atveju ši priemonė nesuveikė. / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Antradienio rytą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje skaitytojai pranešė apie avariją: eismas vėl stojo A1 kelyje Kaunas–Vilnius, už A. Meškinio (Kleboniškio) tilto, priešais pirmąjį pėsčiųjų viaduką, vedantį į Kleboniškio mišką.

„Abi juostos stop, 2 lengvos ir fūra – avarija“, – socialiniams tinkle rašė kaunietis. Policijos duomenimis, šio eismo įvykio metu žmonės sužeisti nebuvo.

Tuo metu dar anksčiau to paties portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai buvo pranešė apie avariją, kurioje dalyvavo ir policijos patrulių ekipažas. Paryčiais moters vairuojamas „Mercedes-Benz“ rėžėsi į tarnybinį automobilį, magistralėje keletą valandų buvo ribojamas eismas.

Avarijos metu nukentėjo į policiją įsirėžusio automobilio vairuotoja, o eismas magistralėje ties Giraite kažkurį laiką apskritai buvo uždarytas.
Kauno apskrities policijos duomenimis, patrulių mikroautobusas čia buvo atvykęs dėl naktinės eismo nelaimės padarinių šalinimo: ant kelio buvo traukiamas sunkvežimis. Policija techninės misijos metu rūpinosi saugumu. Tarnybinis „Volkswagen“ su įjungtais švyturėliais dėl to stovėjo važiuojamojoje dalyje.

Tuo metu „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotoja šią kliūtį pastebėjo per vėlai ir rėžėsi. Policininkai per susidūrimą, pirminiais duomenimis, nesužaloti, tuo metu įtariamoji avarijos kaltininkė netrukus išvežta į ligoninę.

Įvykio vietoje formavosi spūstys nuo Klaipėdos pusės ir Giraitėje, rašė „Kas vyksta Kaune“. Nuo 7 valandos ryto buvo fiksuojamos eismo spūstys ne tik magistralėje link Kauno, bet ir į šį kelią įvažiuojant nuo Užliedžių ir Giraitės gyvenviečių. Čia Plento ir Topolių gatvėse buvo susidariusi beveik 3 km ilgio spūstis, kurią įveikti prireikė ne mažiau nei 45 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas