Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio rytą eisme dalyvaujantiems vilniečiams – išbandymai: avarijos, spūstys ir kuriozas

Šį spalio 15-osios rytą daugelis vilniečių skundėsi klampiu transporto judėjimu, dalis jų iki šios nepasiekė darbų ar kito kelionės tikslo. Priežastys įvairios – ir eismo įvykiai, ir techniniai gedimai.
Vilniuje susidūrė trys transporto priemonės
Asociatyvi iliustracija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Miesto mastu eismą labiausiai apsunkino avarijos, nutikusios išskirtinai judriose gatvėse.

Vienas tokių naujų įvykių: po 9 val. fiksuotas 2 automobilių susidūrimas prie Spaudos rūmų. Ten numuštas ir ženklas, todėl vairuotojai nepildo deklaracijos, laukia policijos.

Nukentėjusysis pareiškė apsižiūrėjęs, kad jokių vaizdo kamerų šiame kelio ruože nėra, todėl jis nesitiki, kad tariamas avarijos kaltininkas bus nustatytas.

Tuo metu Laisvės prospekte, atkarpos link ir nuo Tūkstantmečio g., susidarė didžiulė spūstis, nes, be kita ko, vidury važiuojamosios dalies tiesiog sugedo sunkvežimis.

Eismas labai sunkiai vyko ir aplinkkelio atkarpoje tarp Pilaitės bei Gariūnų g., nors ten jokių eismo incidentų nefiksuota.

Tuo metu policija šįryt fiksavo ir kiek kuriozišką įvykį: vilnietis iškvietė patrulius, apkaltinęs kitą vairuotoją avarijos sukėlimu ir pabėgimu iš nusižengimo vietos, tačiau atskubėjusiems pareigūnams pareiškė, kad jokio rezultatyvaus bylos tyrimo nesitiki, pretenzijų niekam nebeturi.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris 15min pranešė, kad iškvietimo į avarijos vietą Laisvės pr. ir T.Narbuto g. sankirtoje pareigūnai sulaukė 9.06 val.

Susidūrus „Toyota“ ir „Nissan“ automobiliams, niekas nesužalotas, bet buvo apgadintas ir kelio ženklas, todėl vairuotojai iškvietė policija. Kol techninio eismo įvykio formalumus tvarkyti buvo delsiama, Pilaitės, Laisvės prospektuose ir T.Narbuto gatvėje susidarė didesnės, nei įprastai tokiu metu, spūstys.

Kiek anksčiau, po 8 val., buvo pranešta apie spūstį Tūkstantmečio gatvėje, prasidėjusioje net nuo Minsko plento. Policija jokio eismo įvykio, susijusio su sunkvežimio techniniu gedimu, nefiksavo.

Rimčiau padirbėti pareigūnai buvo nusiteikę Pilaitės rajone, kur šįryt sulaukė iškvietimo į Bitėnų gatvę. „Subaru“ vairuotojas numeriu 112 raportavo, kad ką tik „Toyota“ vairuotojas kliudė jo automobilį, bet iš įvykio vietos pasišalino. Teigiama, kad transporto priemonės kliudė viena kitą šonais, prasilenkdamos Bitėnų gatvės vingyje.

Atvykusiems patruliams nukentėjusysis pareiškė apsižiūrėjęs, kad jokių vaizdo kamerų šiame kelio ruože nėra, todėl jis nesitiki, kad tariamas avarijos kaltininkas bus nustatytas.

Vilnietis pareiškė, kad jokių priekaištų niekam nebeturi, todėl įvykis policijoje užregistruotas, tačiau nuodugniau netiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant